Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Karışık Meyve Suyu

Karışık Meyve Suyu

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Karışık Meyve Suyu Tarifi İçin Malzemeler

*3 adet mandalina
*1 adet limon
*1 adet elma
*34 dilim karpuz
*3 adet şeftali
*1 kase kiraz
*1, 5 su bardağı şeker
*Yeterince su

Karışık Meyve Suyu Tarifi Yapılışı Hazır meyve sularındansa evde kendiniz hazırlayabilirsiniz, ben tüm meyvelerden yapıyorum Mandalina, portakal ve limonu dondurucuya koyup kabuklarıyla birlikte kullanıyorum Dondurucuya koymadan yaparsanız çok acı olur Şimdi tarifimize geçelim
Bütün meyveleri küp küp doğruyoruz ve şekerle birlikte su ekleyerek iyice robottan çektirdim, sizde yoksa elinizle yoğurabilirsiniz Daha sonra kevgirden geçiriyoruz, sürahiye döküyoruz, yarıdan fazlası bu karışım diğer yarısı da su olacak şekilde sürahiye doldurun Dolaba koyup buz gibi tüketebilirsiniz Ben karışık meyvelerle yaptım siz de istediğiniz meyveyle yapabilirsiniz Afiyet olsun

Similar threads

Vitamin Deposu Karışık Meyve Suyu Tarifi İçin Malzemeler *2 limon *2 mandalina *2 şeftali *2 kırmızı ve yeşil elma *6 adet kara erik *1 salkım kırmızı 1 salkım yeşil üzüm *1 armut *2 portakal *1 su bardağı toz şeker *2 sürahi su Vitamin Deposu Karışık Meyve Suyu Tarifi Yapılışı 1)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
47
* Karışık Meyve Nektarı (Bol Parçacıklı) Tarifi İçin Malzemeler *Yarım kg kırmızı erik *3 adet iri şeftali *1 kase kayısı *1 kase üzüm *2 su bardağı su *1 su bardağı şeker Karışık Meyve Nektarı (Bol Parçacıklı) Tarifi Yapılışı Selam ve dua ile Sevgili dostlar bol meyveli bol vitaminli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
Karışık Meyve Suyu Tarifi İçin Malzemeler *Yaklaşık 2 salkım Beyaz Üzüm *1 salkım Kırmızı Üzüm *15 Erik *1 Nektari *8 Yeşil Nektari *1 Portakal *1 su bardağı toz şeker *3 litre su Karışık Meyve Suyu Tarifi Yapılışı Meyvelerin tamamı yıkanır, varsa çekirdekleri çıkarılarak küçük...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Karışık Meyve Suyu Tarifi İçin Malzemeler *10 adet portakal *5 adet mandalina *2 adet nar Karışık Meyve Suyu Tarifi Yapılışı Bütün meyvelerimizi iki eşit parçaya bölüp meyve sıkacağında sıkıyoruz ve sürahimize alıyoruz Yaklaşık 1 litre meyve suyumuz çıkıyor Dilerseniz meyve miktarını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
Karışık 5 Çeşitli Meyve Suyu Tarifi İçin Malzemeler *1 nar *2 mandalina *1 havuç *1 yeşil elma *1 su bardağı üzüm Karışık 5 Çeşitli Meyve Suyu Tarifi Yapılışı Narı limon sıkacağında sıkıyoruz Diğer meyveleri meyve sıkacağında sıkıyoruz Sonra karıştırıp bardağa koyup servis yapıyoruz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
858,505Konular
982,788Mesajlar
33,075Kullanıcılar
Üst Alt