Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Karışık Meyve Suyu

Karışık Meyve Suyu
0
100

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Karışık Meyve Suyu Tarifi İçin Malzemeler

*Murdum eriği
*Şeftali
*Elma
*Armut
*Havuç
*12 limon suyu
*İsteğe bagli pekmez ve şeker
*Çubuk tarçın
*Bir kaç kuru hurma

Karışık Meyve Suyu Tarifi Yapılışı İstediğiniz meyveleri dilip üzerine bir iki bardak suyu gezdirin Pekmez, şeker, tarçın ve hurmayıda koyup kaynatın blendırdan geçirip süzün Dolapta soğutup içebilirsiniz

Similar threads

Karışık Meyve Suyu Tarifi İçin Malzemeler *15 adet mürdüm eriği *3 adet mandalina *1 Salkım üzüm *1 Kase Vişne *35 adet şeftali *1 adet büyük nar *3 adet armut *3 adet havuç *2 tane kırmızı veya yeşil elma *isteğe göre 1 kase kuşburnu *1 veya 2 tane kabuk tarçın *1 veya 1,5 bardak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Karışık Meyve Suyu Tarifi İçin Malzemeler *2 tane şeftali *8 tane kırmızı erik *2 kase kiraz *5 tane kayısı *1 tane tahta tarçın *2 su bardağı toz şeker *5 litre su Karışık Meyve Suyu Tarifi Yapılışı Meyveleri yıkayıp kabuklarıyla birlikte bütün olarak tencereye koyun 5 litre suyu ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Karışık Meyve Suyu Tarifi İçin Malzemeler *2 büyük armut *2 büyük elma *1 kg siyah erik *2 avuç kuru üzüm (siyah) *2 büyük şeftali *Dilediğiniz kadar toz şeker Karışık Meyve Suyu Tarifi Yapılışı Tüm meyveleri soymadan sadece çekirdeklerini ayıklayarak 78 parçaya bölün Geniş bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Karışık Meyve Suyu Yapımı Tarifi İçin Malzemeler *1 çorba kasesi kiraz *7 tane erik *2 şeftali *7 tane kayısı *2 tane çubuk tarçın *5 tane karanfil *1 su bardağı şeker *2 litreye yakın su yaklaşık 8 9 su bardağı Karışık Meyve Suyu Yapımı Tarifi Yapılışı Meyveleri yıkayıp ayıklayıp...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Karışık Meyve Suyu Tarifi İçin Malzemeler *4 tane şeftali *78 tane kırmızı erik *2 tane elma *2 tane armut *1 avuç kızılcık yada vişne *2 avuç kara üzüm tanesi *Üstünü örtecek kadar su *25 su bardağı toz şeker (BEN ÇOK ŞEKERLİ İSTEMEDİĞİM İÇİN 1, 5 KULLANDIM MEYVELER TADINI VERİYOR...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
858,505Konular
982,811Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt