nicebayan
FD Üye
- Katılım
- Ara 24, 2016
- Mesajlar
- 94,678
- Etkileşim
- 2
- Puan
- 38
- Yaş
- 37
- Web sitesi
- nicebayan.com
- F-D Coin
- 95
Karmakarışık Kızartma Konservesi Tarifi İçin Malzemeler
*1 kilo domates
*1 kilo kırmızı biber
*1 kilo çarliston biber
*1 kilo patlıcan
*Tuzlu
Kızartmak için;
*Bol sıvı yağ
Karışık Kızartma Konservesi Tarifi Yapılışı Başlangıçta menenenimizi yapalım domateslerin kabuklarını soyup kup küp doğruyoruz Bir tavaya fazla hemen hemen hiç değişken yağ koyuyoruz ve doğradığımız domatesleri de ekleyip karıştırıyoruz Kapağını kapatıp tamamen pişiriyoruz Sonradan kızartma tenceresine bol yağımızı koyuyoruz ve altını açıyoruz ancak iyice kavgalı olsun yağımız Gelelim biberleri temizlemeye Tüm biberlerimi yıkıyoruz ve havlu kağıtla adamakıllı kuruluyoruz Daha Sonra bıçakla kesip içindeki çekirdekleri de temizledikten daha sonra kup küp doğruyoruz Benzer uygulamayı çarliston biberlere ve patlıcanlara da yapıyoruz Bol yağda sırasıyla hepsini kızartıp kağıt havlu serili tepsiye alıyoruz Son olarak da pişen menemene tuzlu katıp karıştırıyoruz ve kızarttığımız bütün malzemeleri menemene ekleyip yavaş yavaş karıştırıyoruz Birazcık kaynadıktan sonradan kaynarıyla kavanozlara koyup kapağını sımsıkı kapatıp zıt çeviriyoruz ve bir gece bekledikten sonradan serin bir yerde muhafaza ediyoruz Deneyeceklere şimdiden kolay gelsin Kışın kahvaltıya ve akşam yemeğine aperatif çok güzel bir tanımlama mutlaka denemenizi öğüt ederim
*1 kilo domates
*1 kilo kırmızı biber
*1 kilo çarliston biber
*1 kilo patlıcan
*Tuzlu
Kızartmak için;
*Bol sıvı yağ
Karışık Kızartma Konservesi Tarifi Yapılışı Başlangıçta menenenimizi yapalım domateslerin kabuklarını soyup kup küp doğruyoruz Bir tavaya fazla hemen hemen hiç değişken yağ koyuyoruz ve doğradığımız domatesleri de ekleyip karıştırıyoruz Kapağını kapatıp tamamen pişiriyoruz Sonradan kızartma tenceresine bol yağımızı koyuyoruz ve altını açıyoruz ancak iyice kavgalı olsun yağımız Gelelim biberleri temizlemeye Tüm biberlerimi yıkıyoruz ve havlu kağıtla adamakıllı kuruluyoruz Daha Sonra bıçakla kesip içindeki çekirdekleri de temizledikten daha sonra kup küp doğruyoruz Benzer uygulamayı çarliston biberlere ve patlıcanlara da yapıyoruz Bol yağda sırasıyla hepsini kızartıp kağıt havlu serili tepsiye alıyoruz Son olarak da pişen menemene tuzlu katıp karıştırıyoruz ve kızarttığımız bütün malzemeleri menemene ekleyip yavaş yavaş karıştırıyoruz Birazcık kaynadıktan sonradan kaynarıyla kavanozlara koyup kapağını sımsıkı kapatıp zıt çeviriyoruz ve bir gece bekledikten sonradan serin bir yerde muhafaza ediyoruz Deneyeceklere şimdiden kolay gelsin Kışın kahvaltıya ve akşam yemeğine aperatif çok güzel bir tanımlama mutlaka denemenizi öğüt ederim
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.