Karışık Kızartma Ekşilemesi Tarifi İçin Malzemeler
- 4 adet patates
- 2 adet havuç
- Yarım karnabahar
- Tuz
- 1 çay kaşığı susmak
- 1 çay kaşığı toz biber
- Yarım demet maydanoz
- 2 diş sarımsak
- 2 yemek kaşığı nar ekşisi
Karışık Kızartma Ekşilemesi Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Malzemeler güzelce yıkanır istenilen şekilde doğranır.
- Tuz atılır ve kızgın yağda kızartılır.
- Fazla yağın gitmesi için peçeteye çıkartılır.
- Maydanoz ve sarımsak ince doğranıp kızarmış olan malzemelerin üzerine katılır.
- Toz biber,susmak ve nar ekşisini de katıp iyice karıştırılıp servis edilir. (isteyen yarım limonda kullanabilir. ).
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.