Karıncalardan kurtulmak için ne yapmalıyım diye soranlar gelsin Karıncalardan nasıl kurtulurum ? Karıncadan kurtulma yolları ? Karınca için çözüm ve ilaç var mı ? Yazın daha doğrusu baharın gelmesiyle birlikte karıncalarla başı dertte olan sevgili meleklerim, bu dertten müzdarip birisi olarak dün bir ilaç denedim bundan bahsetmek istiyorum sizlere Bu ilaç kesinlikle çocuklarımız içinde tehlikesiz artı 6 aya kadar da etkili bir hap bununla birlikte genel amaçlı hamam böceği ve o cins minik haşerelerin tamamına, bit pire tahtakurusu, kırkayak ve yürüyen tüm haşereler üzerinde etkiye sahip inanılmaz bir ilaç KOTHRİNE SC 50 SÜSPANSİYON 1549340466 1549340466 karincalardankurtulmakicinneyapmaliyimdiyesoranlargelsin5c590f3746d5fkarincalardankurtulmakicinneyapmaliyimdiyesoranlargelsin5c590f3746d5fkarincalardankurtulmakicinneyapmaliyimdiyesoranlargelsin5c590f3746d5f Bu ilacı dilerseniz KOTHRNE SC 50 SSPANSYON KARINCA VE GENEL AMALI HAERE LACI Haere Market | Hamam Bcei | Kalorifer Bcei | lalama | Hizmetleri adresinden 18 tl vererek te satın alabiliyorsunuz Dünyaca meşhur bir marka olan BAYER güvencesi ile satışa sunuluyor İlacı kullanmak için ilk kez 2 litre su hazırlıyorsunuz Hazırladığınız bu suyun içine alacağınız Kothrine ni atarak uygun bir şekilde karıştırıyorsunuz Çoğunlukla çoğu yerde 45 litre suya karıştırılması hususunda bilgiler olsada Tam ve hoş bir etki için sizlere 2 litre diyorum Hazırladığınız bu ilacı karıncaların olduğu ve olası yürüme yerleri olan duvar köşelerine, duvarlara püskürterek sıkıyorsunuz Bunu uygularken havanın rüzgarlı olmamasına uyarı edin lütfen Ben dün uyguladım ve sonuç harika arkadaşlarım, karıncalardan eser bile değilkarincalardankurtulmakicinneyapmaliyimdiyesoranlargelsin5c590f374c70calt Kuvvetle tavsiye ediyorum rahatlıkla kullanabilirsiniz