Kare Mantı (Gümüşhane Tarzı Çok Pratik Ve Lezzetli Tıpkı Zamanda) Tanımı İçin Materyaller
- 2 su bardağı kare mantı
- Tuz
- 3 su bardağı yoğurt
- 2,3 dış sarımsak
- Yağ isteğe bağlı
- Kırmızı biber
Kare Mantı (Gümüşhane Metodu Çok Pratik Ve Lezzetli Birebir Zamanda) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Öncelikle mantıyı haşlamaya koyun. 15 dakika elinizle denetim edin kıvamını.
- Öbür bir kaba 3 su bardağı yoğurtlu ve 1 bardak suyu ve sarımsağı karıştırın.
- Mantı piştikten sonra süzün ve üzerini koyun karıştırın.
- Son olarak sosunu hazırlayın ve üzerine gezdirin. Şimdiden afiyet olsun ????.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.