Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kardeş Payı dizisi oyuncuları

Kardeş Payı dizisi oyuncuları
0
126

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Kardeş payı dizisi oyuncu kadrosu

Star tv ekranlarında çok yakında izleyicisiyle buluşacak olan yepyeni bir dizi KardeşPayı dizisi çok yakında ekranlarda olacakYeni dizide yer alacak oyuncular oldukça hayranlık uyandıran usta oyunculardan oluşuyor

Dizide yer alacak oyuncuların isimleri aşağıdaki gibidir

Ahmet Kaide

Murat Cemcir

Ayhan Taş

Seda Bakan

Şinasi Yurtsever

Ali İhsan Varol

*

Similar threads

Kardeş payı diziisinde tekrar sevilen oyunculardan biri olan Ahmet Kaide ve rol arkadaşı Murat Cemcir yer alacaklarKardeş Payı Dizisinin Başlangıç Tarihi belirli olduAhmet Kural hayranlaının İşler Güçler dizisinden sonra hayran oldukları oyuncunun yeni dizi büyük bir merakla ve heyecanla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
İşler Güçler Dizisi Oyuncuları İşler Güçler Dizi Oyuncu Kadrosu Star tv ekranlarında yep yeni bir dizi İşler Güçler Limon Film Hayri Aslanın yapımcılığında hayata geçecek olan dizinin yönetmenliğini ve senaristliğini Selçuk Aydemir üstleniyor Haziranın 3 haftası yayına başlayacak olan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
145
Başrollerinde Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Seda Bakan’ın yer aldığı Kardeş Payı dizisi yeniden ekranlara geliyor. ATV’de yayınlanacak olan dizinin bir ve ikinci bölümlerinin yayın tarihi ise belli oldu. İşte, Atv ekranında gösterime giren yeni sezon kardeş payı dizisinin konusu ve oyuncuları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
TRT Beni Böyle Sev Dizisi Oyuncu Kadrosu TRT 1 ekranlarında yakında izleyici ile buluşacak olan Beni Böyle Sev isimli dizinin oyuncu kadrosu belli oldu Yaşam Devam Ediyorun yapımcısı olan üretim şirketinin yeni dizisi Beni Böyle Sev, romantik komedi türünden bir gençlik dizisi olacak Trt 1...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Güneşi Beklerken Dizisi Ne Süre Başlayacak Kanal D ekranlarında yepyeni bir gençlik dizisi başlıyorÇok yakında yayınlanmaya başlayacak olan dizinin oyuncuları aralarında Emre Kınay'ın yanısıra birçok genç oyuncu yer alıyor Çekimlerine Kanlıcada başlanan dizide, saklanan sırlar, karşılıksız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
858,536Konular
981,825Mesajlar
32,333Kullanıcılar
elgriseldaaaSon üye
Üst Alt