Kardan Adam Pastamızın tarifi farklı pasta tarifleri doğum günü pastası Yaratıcı meleklerimizin sunacağımız bu tarifi derhal kullanmak isteyeceklerini düşünüyorum Bu pastayı görür görmez akla ilk yeni yıl gelse zeka ben bunun çok hoş bir doğum günü pastası olacağını düşünüyorum Anne meleklerimiz bu tarifle çocuklarının doğum günlerini kutlayabilirler çünkü çocukların bayılacağı çikolata düğmeler ve şeker hamuruyla bezenmiş kardan adamımız görüntüsü dek tadıyla da beğenilecek 1548685138 1548685138 kardanadampastamizintarifi5c4f0f565c393kardanadampastamizintarifi5c4f0f565c393 kardanadampastamizintarifi5c4f0f565c393 *Bildiğimiz iki kat pasta lakin kardan adam şeklinde sunum yapacağız Dışını krem şantiyle kaplayıp beyaz rende çikolata yada hindistan cevizi rendesi ile pastamızın dışını şekillendiriyoruz * Atkı ve elen için hazırlanmış alabileceğimiz şeker hamurundan faydalanıyoruz (Bir önerimizde şeker hamurunun marşmelow ile evde kendinizde yapabilirsiniz) Pastanın ikinci katına dolayacağımız atkının gerisinde elenleri de kesip çöp şişler yardımıyla pastaya takıyoruz **Düğmeler için fındık drajeleri veya yuvarlak çikolatalar kullanabilirsiniz
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.