Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Karda gezip izini belli etmemek ne demek

Karda gezip izini belli etmemek ne demek
0
303

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Karda gezip izini belli etmemek deyiminin anlamı
Karda gezip izini belli etmemek deyiminin acıklaması
Karda gezip izini belli etmemek nedir,anlamı

Karda gezip izini belli etmemek

Kimsenin sezemeyeceği bicimde gizli bir iş cevirmek, uygunsuz işler yapmakOnun ne bicim bir insan olduğunu bana sorun; o, karda gezer izini belli etmez biridir

Similar threads

Ciğeri beş para etmemek deyimi, Ciğeri beş para etmemek anlamı, Ciğeri beş para etmemek anlamı nedir, Ciğeri beş para etmemek deyiminin anlamı Ciğeri beş para etmemek : Değersiz, kendisine guvenilmez, korkak, aşağılık (bir kimse olmak)Bırak, ondan soz etme bana, ciğeri beş para etmez...
Cevaplar
0
Görüntüleme
200
Ciğeri beş para etmemek deyimi, Ciğeri beş para etmemek anlamı, Ciğeri beş para etmemek anlamı nedir, Ciğeri beş para etmemek deyiminin anlamı Ciğeri beş para etmemek : Değersiz, kendisine kesin olmayan, ürkek, aşağılık (bir kimse olmak)Bırak, ondan laf etme bana, ciğeri beş para etmez...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Dolap cevirmek nedir, Dolap cevirmek deyimi, Dolap cevirmek anlamı, Dolap cevirmek deyiminin anlamı Dolap cevirmek : Hile, duzen ve dalavere ile iş yapmakYine ne dolap ceviriyor acaba?
Cevaplar
0
Görüntüleme
217
Kafası dank Etmek deyiminin anlamı Kafası dank Etmek deyiminin acıklaması Kafası dank etmek,Kafası dank etmek nedir Kafasına dank etmek ,Kafası dank demek ne demek Coktandır anlayamadığı bir meseleyi bir olay sebebiyle birden bire kavramak, doğruyu yakalamak
Cevaplar
0
Görüntüleme
220
TATİL VE EĞLENCE ANLAYIŞIMIZ (Mubarek Erol) Calışmak kadar dinlenmek, rahatlamak da onemlidir Tatil yapmak, yorgunluğu atmak icin olduğu kadar, calışmak icin gerekli şevk ve enerjiyi toplayarak daha verimli calışmak icin yapılan ve insan tabiatının ihtiyac duyduğu bir faaliyettir Hele...
Cevaplar
0
Görüntüleme
129
858,505Konular
982,695Mesajlar
33,053Kullanıcılar
gakgunSon üye
Üst Alt