Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kararlık ( Azim ) Hakkında Ayetler

Kararlık ( Azim ) Hakkında Ayetler
0
225

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
Kararlık (Azim) Hakkında Ayetler

Andolsun ki, mallarınız ve canlarınız konusunda imtihana cekileceksiniz; sizden once kendilerine kitap verilenlerden ve muşriklerden bircok uzucu sozler işiteceksiniz Eğer sabreder ve takva gosterirseniz, muhakkak ki bu, (yapılacak) işlerin en değerlisidir
Ali İmran : 186

Goklerin ve yerin hukumranlığı Allah'ındır Allah'ın her şeye gucu yeter
Ali İmran : 189

Andolsun biz, daha once de Adem'e ahit (emir ve vahiy) vermiştik Ne var ki o, (ahdi) unuttu Onda azim de bulmadık
Taha : 115

Yavrucuğum! Namazı kıl, iyiliği emret, kotulukten vazgecirmeye calış, başına gelenlere sabret Doğrusu bunlar, azmedilmeye değer işlerdir
Lokman : 17

Kim sabreder ve affederse şuphesiz bu hareketi, yapılmaya değer işlerdendir
ŞUra : 43

O halde (ResUlum),peygamberlerden azim sahibi olanların sabrettiği gibi sen de sabret Onlar hakkında acele etme, onlar vadedildikleri azabı gordukleri gun sanki dunyada sadece gunduzun bir saati kadar kaldıklarını sanırlar Bu, bir tebliğdir Yoldan cıkmış topluluklardan başkası helak edilir mi hic!
Ahkaf : 35

(Onların vazifesi) itaat ve guzel sozdur İş ciddiye bindiği zaman Allah'a sadakat gosterselerdi, elbette kendileri icin daha hayırlı olurdu
Muhammed : 21

Similar threads

Kararlık (Azim) Hakkında Ayetler Andolsun oysa, mallarınız ve canlarınız konusunda imtihana çekileceksiniz; sizden önce kendilerine kitap verilenlerden ve müşriklerden çoğu can sıkıcı sözler işiteceksiniz Eğer sabreder ve takvâ gösterirseniz, belli ki bu, (yapılacak) işlerin en değerlisidir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
189
Sabır ve Sebat Hakkında Ayetler Sabır ve namaz ile Allah'tan yardım isteyin Şuphesiz o (sabır ve namaz), Allah'a saygıdan kalbi urperenler dışında herkese zor ve ağır gelen bir gorevdir Bakara : 45 Oyle ise siz beni (ibadetle) anın ki ben de sizi anayım Bana şukredin; sakın bana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
157
Hz Muhammed Hakkında Ayetler Hz Muhammedle İlgili Ayetler Peygamberimiz Hz Muhammed İle İlgili Ayetler Hz Muhammed Guzel Ahlak Orneği Olarak Gonderilmiştir: Hazreti Muhammed'in Hakkinda Ayetler Sen elbette yuce bir ahlak uzeresin(Kalem 4) Ant olsun, Allah 'ın resulunde sizin icin guzel...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Kuranda Hz Muhammed İle İlgili Ayetler Nelerdir Sen elbette yuce bir ahlak uzeresin (Kalem 4) Ant olsun, Allah 'ın resulunde sizin icin guzel bir ornek vardır (Azhab 21) Nitekim biz size, ayetlerimizi okuyacak, sizi kotulukten arıtacak, size kitabı ve hikmeti ve bilmediklerinizi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
Sabır ve Sebat Hakkında Ayetler Sabır ve namaz ile Allah'tan yardım isteyin Şüphesiz o (dayanıklılık ve namaz), Allah'a saygıdan kalbi ürperenler dışında herkese güç ve ağır gelen bir görevdir Bakara : 45 Öyle ise siz beni (ibadetle) anın fakat ben de sizi anayım Bana şükredin; sakın bana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
195
858,536Konular
981,826Mesajlar
32,338Kullanıcılar
ahmet80Son üye
Üst Alt