Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Karamelli Kaşık Tatlısı

Karamelli Kaşık Tatlısı
0
45

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
111
karamelli-kasik-tatlisi.jpg

Karamelli Kaşık Tatlısı Tanımı İçin Gereçler

• 1 litre süt
  • 1 su bardağı şeker
  • 3 yemek kaşığı nişasta
  • 3 yemek kaşığı un
  • 1 yemek kaşığı margarin
  • 1 paket vanilya
Karamelli Sos
  • 1 su bardağı şeker
  • 1 paket sıvı krema
  • 1 yemek kaşığı margarin

Karamelli Kaşık Tatlısı Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Süt şeker un ve nişasta bir tencereye alınır ve kısık ateşte kaynayana kadar pişirilir kaynadıktan sonra ocağın altı kapatılır vanilya ve margarin eklenir margarin eriyene kadar çırpılır ve sunum kabına alınır.
  2. Karamel sos için şeker bir tavaya alınır ve erimesi beklenir eriyen şekerin üzerine margarin ve sıvı krema eklenir karıştırılır katılaşacaktır.
  3. Bu esnada şeker lakin korkmayın karıştırdıkça eriyecektir sıvı bir hale gelince ocaktan alınır 15 dakika kadar soğuması sağlanır.
  4. Soğuyan karamel sos muhallebinin üzerine eklenir bir kaç saat dolapta dinlendirdikten sonra servise hazır afiyet olsun ????.

Similar threads

Dondurma Tadında Karamelli Kaşık Tatlısı Tanımı İçin Gereçler Muhallebisi için materyaller 1 litre süt125 gram tereyağı yahut margarin1 su bardağı un1 su bardağı şeker1 paket vanilya Karamel sos için 1 su bardağı şeker1 tatlı kaşığı tereyağıYarım su bardağı sıvı krema ( 200 ml paketin yarısı)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
Triliçeye Rakip Karamelli 3 Kaşık Tatlısı Tanımı İçin Materyaller 2 adet yumurta3 yemek kaşığı süt3 yemek kaşığı sıvı yağ3 yemek kaşığı irmik3 yemek kaşığı şeker3 yemek kaşığı un1 paket vanilya1 paket kabartma tozu Şerbeti için; 2 su bardağı ılık süt1 su bardağından bir parmak eksik şeker...
Cevaplar
0
Görüntüleme
36
Şahane Lezzette Kaşık Tatlısı Karamelli Muhallebi Tanımı İçin Gereçler Bardak ölçüsü: 200 ml1 litre süt (1 litre sütün 1 su bardaklık kısmı nişastayı açmak için)1 su bardağı ve 2 yemek kaşığı toz şeker7 yemek kaşığı buğday nişastası1 adet vanilya şekeri3 yemek kaşığı krema1 adet yumurta sarısı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
37
Kedidilli Karamelli Kaşık Tatlısı Tarifi İçin Malzemeler 1 litre süt1 su bardağı şeker (Ben 3 yemek kaşığı attım)3 yemek kaşığı nişasta3 yemek kaşığı un1 adet yumurta sarisi1 yemek kaşığı tereyağı1 paket vanilya3 yemek kaşığı labne peyniri veya 1 paket toz kremşanti1 paket kedidilli bisküvi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
Karamelli Kaşık Tatlısı (Kendim Yaptım Çok Güzel Oldu) Tarifi İçin Malzemeler 1 litre süt1 su bardağı un1 su bardağı şeker125 gram margarin1 paket vanilya Karamel için 1 su bardağı tozşeker1 çay bardağı süt1 çay bardağı su1,5 yemek kaşığı nişasta (Buğday mısır farketmez)1 yemek kaşığı tereyağı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
30
858,505Konular
982,762Mesajlar
33,063Kullanıcılar
netflixdunySon üye
Üst Alt