Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar bileniniz varmı? pet nerden düşer bazıları kum adam diyor bazıları goblin savaşçı diyor bazıları pet düşmez diyor pet düşerse nerden düşer yardımlarınızı bekliyorum çoktan teşekkür ederim *
Arkadaşlar bileniniz varmı? pet nerden duşer bazıları kum adam diyor bazıları goblin savaşcı diyor bazıları pet duşmez diyor pet duşerse nerden duşer yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkurler
Karahan Online Pet nerden alınır
Petler oyun icinde karakterlere ek ozellik katan yardımcılardır Her petin seviye ve cinsine gore katkı sağladığı ozellik değişir Pet ceşitleri:
1) Seviye Petler
Curumuş Baykuş, Tuhaf Kelebek, Kutsal Arı, Kanatlı Casus
2) Uzman 1 Petler
Kabile...
Karahan Online Pet nerden alınır
Petler oyun içinde karakterlere ek nitelik katan yardımcılardır Her petin seviye ve cinsine göre katkı maddesi sağladığı nitelik değişir Pet çeşitleri:
1) Seviye Petler
Çürümüş Baykuş, Acayip Kelebek, Kutsal Arı, Kanatlı Casus
2) Uzman 1 Petler
Kabile...
1 7skil devirmek için ilk olarak yılan kaviminden çar açıp kopuz alın eventsiz mağraya gidin hani şu golemlerin ölü hanların olduğu mağraya gidin (bölge skiliniz full olsun) ve mağrada kasılın bir iki saat kasılın saate 3 yada 4 nadir item düşer
eveL 55: Koruyucu Bayan(Muhafız) 55 LeveL...
Herkese merhabalar Umarım konu hakkında bilgiye sahip arkadaşlar vardır Yardımlarınızı bekliyorum
Öncelikle ben tarayıcı üzerinden online bir oyun oynamaktayım Reklamamı girer bilmiyorum o yüzden çekiniyorum doğrusu Herkesin ilk akla geldiği uzay strateji oyunu(ogame) Şimdi sorum şu ; Benim...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.