Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Karadayı Feridenin soylediği şarkı seni uzaktan sevmek aşkların en guzeli

Karadayı Feridenin soylediği şarkı seni uzaktan sevmek aşkların en guzeli
0
516

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
seni uzaktan sevmek aşkların en guzeli sozleri

sensiz saadet neymiş
tatmadım bilemem ki
alnımın yazısıydın
ne yapsam silemem ki

sensiz saadet neymiş
tatmadım bilemem ki
alnımın yazısıydın
ne yapsam silemem ki

seni uzaktan sevmek
aşkların en guzeli
alıştım hasretine
gel desen gelemem ki

seni uzaktan sevmek
aşkların en guzeli
alıştım hasretine
gel desen gelemem ki

sensiz saadet neymiş
tatmadım bilemem ki
alnımın yazısıydın
ne yapsam silemem ki

seni uzaktan sevmek
aşkların en guzeli
alıştım hasretine
gel desen gelemem ki

seni uzaktan sevmek
aşkların en guzeli
alıştım hasretine
gel desen, gel desen gelemem ki

Similar threads

Sensiz saadet neymiş sensiz saadet neymiş tatmadım bilemem ki alnımın yazısıydın ne yapsam silemem ki sensiz saadet neymiş tatmadım bilemem ki alnımın yazısıydın ne yapsam silemem ki seni uzaktan sevmek aşkların en guzeli alıştım hasretine gel desen gelemem ki seni uzaktan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
144
Cem Adrian Sensiz Saadet şarkı sozu Cem Adrian Sensiz Saadet sozleri Sensiz saadet neymiş Tatmadım bilememki Alnımın yazısıymış Ne yapsam silemem ki Sensiz saadet neymiş Tatmadım bilemem ki Alnımın yazısıymış Ne yapsam silemem ki Seni uzaktan sevmek Aşkların en guzeli Alıştım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
2019 Sevgiliye Aşk Sozleri Geceye inat gun ağarmakta, ağaca inat dal coğalmakta, olume inat insanlar coğalmakta, bense sana inat seni sevmekteyim, inat bu ya hepte seveceğim Hani gozler vardır ya sozleri anlatır, hani sozler vardır ya gozleri ağlatır, hani anılar vardır ya değeri gec...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Sevgilime Aşk mesajları 2019 2019 Sevgiliye Aşk Sözleri Sevgilime Aşk mesajları 2019 Sevgilime en güzel aşk sözleri mesajları arıyorumdiyenler, işte sizler için sevgiliye söylenecek en güzel aşk dolu mesajlar ve sözler Buyrun Melek'ler; 1549105434 1549105434...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Yuksek Sadakat Haydi Gel İcelim Bugun cok yorulmuşsan,her yerde arayıp yine de bulamamışsan O seni unutmuş,sen unutamamışsan… Kalbinin kuşu ucmuş,sen tutamamışsan Haydi gel,haydi gel icelim… Derdini al da gel,haydi gel icelim Bu evren de bir tutsun,tarih seni unutsun,haydi gel icelim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
170
858,505Konular
982,770Mesajlar
33,065Kullanıcılar
DoxySon üye
Üst Alt