Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

karabasan diye tabir ettigimiz olaya tıp ne acıklama getiriyodu bilen varmı acaba?

karabasan diye tabir ettigimiz olaya tıp ne acıklama getiriyodu bilen varmı acaba?
0
104

Similar threads

Uyanık olduğunuz halde hic hareket edemediğiniz oldu mu? Korkup yardım istediğiniz ancak sesinizi duyuramadığınız olmuştur Bunun adı halk arasında karabasan Ancak tıp dilinde uyku felci adını alır Karabasan sizi korkutabilir, ozellikle hareket edememe durumunuz etrafınızda olmayan şeyler gorup...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
murat boz nereli bilen varmı acaba Ben yeni yeni Murat Boz'u beğenmeye başladımÖnceden hiç hoş gelmezdi ama arkadaşlarımdanmıdır nedir, acilen pek yokmuratboznerelibilenvarmiacaba5c5998be4eef5alt :D Big Grin :D Acaba kendisi nereli bilen varsa yazarmı?  
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
esra erolun eşi kim acaba bilen varmı? Televizyoncu Esra Erol acaba kiminle evli, aynı camiadalarmı, meşhur birimi eşi ?  
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
kanıt dizisi niye bitti bilen varmı acaba Delil dizisini severek izliyordum ama bitti ya niçin bitti ancak, zaten güzel diziler derhal bitiyor bu ne böyle :  
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
arkadaslar herkezin merak ettigi bi soru var dunya dısı yasam varmı diye bircok goruntu video koydular onumuze biz hep sahte dedik yalanladık size roswell olayını duymusunuzdur uzaylıya otopsi yapılıyordu o video gercekmiş arkadaslar fbı acıkladı o video gercekmiş alın size hep merak ettigimiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
858,505Konular
982,658Mesajlar
33,045Kullanıcılar
LetStingSon üye
Üst Alt