teknolojiuzmani
FD Üye
Kar Beyaz Tatlı Tanımı İçin Malzemeler
- 1 litre süt
- 5 dolu yemek kaşığı nişasta
- 1 su bardağı şeker
- 1 su bardağı hindistan cevizi
Kar Beyaz Tatlı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Süt, şeker ve nişastayı yoğunlaşana kadar pişirin.
- Su ile ıslattığınız kaba dökün. Ben borcam kullandım lakin siz istediğin kalıpta yapabilirsiniz.
- Oda ısısında soğuduktan sonra buzdolabında 3-4 saat soğuktun.
- Dilimledikten sonra hindistan cevizine bulayıp, süsleyin.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.