Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kapya Biberli Mantar Sote

Kapya Biberli Mantar Sote
0
108

yasuo

FD Üye
Katılım
Şub 14, 2021
Mesajlar
21,219
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
37
F-D Coin
80
kapya-biberli-mantar-sote.jpg

Kapya Biberli Mantar Sote Tanımı İçin Materyaller

  • 1 büyük uzunluk kapya biber
  • 1 büyük uzunluk soğan
  • 2 diş sarımsak
  • 1-2 domates (boyutuna nazaran değişebilir)
  • Konserve mantar
  • Tuz
  • Pulbiber
  • Kekik
  • Nane
  • Karabiber
  • Kimyon
  • Şeker (çok az miktarda)
  • Sıvı yağ

Kapya Biberli Mantar Sote Tanımı Yapılışı

  1. Öncelikle materyaller doğranır.
  2. Tavada kızdırdığımız yağa evvel doğradığımız soğanlar eklenir ve biraz kavrulur.
  3. Pembeleşmeden çabucak evvel kapya biberler atılır (ben biraz canlı olmasını istediğim için bu türlü kattım biraz daha erken koyabilirsiniz).
  4. Sebzeler biraz öldüğünde küp küp doğradığımız domatesler eklenir.
  5. Biraz piştikten sonra tuz ve baharatlar eklenir, karıştırılır.
  6. En son konserve mantar eklenir ve özleşmesi için bir mühlet kavrulur.
  7. Yemeğimiz hazır, afiyet olsun.
 
858,505Konular
982,693Mesajlar
33,053Kullanıcılar
gakgunSon üye
Üst Alt