Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kapuska

Kapuska
0
83

makaleci

FD Üye
Katılım
Ocak 14, 2020
Mesajlar
87,772
Etkileşim
8
Puan
38
Yaş
37
F-D Coin
73
kapuska.jpg

Kapuska Tanımı İçin Materyaller

  • 1 kg beyaz lahana
  • 1 adet soğan
  • 1 su bardağı haşlanmış fasülye
  • 3 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • Tuz
  • Kaynar su
  • Acı biber

Kapuska Tanımı Yapılışı

  1. Lahanalarımızı istediğimiz biçimde doğruyoruz. Boyutu sizin dileğinize bağlı.
  2. Uygun bir tencerede sıvı yağ ile salçayı kavuruyoruz.
  3. Acı kuru biberiniz varsa bu etapta ekleyebilirsiniz.
  4. Kapuskaya acı çok yakışıyor.
  5. Daha sonra haşlanmış fasulyeleri ekliyoruz karıştırıyoruz ve lahanaları ekleyip kaynamış suyu ekliyoruz birinci evvel biraz ekleyelim suyunu çektikçe ekleyelim.
  6. Sululuğunu siz kendinize nazaran ayarlayabilirsiniz.
  7. Tuzunu da ekleyip pişirelim. Afiyet olsun ????.
 
858,505Konular
982,707Mesajlar
33,054Kullanıcılar
yazsoyamanSon üye
Üst Alt