
Kapuska Yemeği Tanımı İçin Malzemeler
- 1 adet orta lahana
- 2 adet kuru soğan
- 1 çay bardağı yarım pirinç
- 2 yemek kaşığı domates salçası
- 1 çay bardağı yarım sıvı yağ
- 5-6 su bardağı sıcak su
- 1 çay kaşığı karabiber
- 1 tatlı kaşığı tuz
Kapuska Yemeği Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Lahanaları ince ince doğruyoruz.
- Tencereye küpküp doğranmış soğan.
- Sıvıyağ koyup kavuruyoruz.
- Salça, karabiber, tuz ekleyip kavuruyoruz.
- Lahanaları koyup kavuruyoruz.
- Pirinçleri ve suyu ekliyoruz.
- 30-35 dakika boyunca ortada karıştırıp pişiriyoruz.
- 10 dakika dinlendirip servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.