Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kapak msn nickleri

Kapak msn nickleri
0
82

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Kapak msn nickleri ßıktımmmmmm anılcak bir 'adın'bile yok Arkamdan konuşanların hepsi arkada takılmaya devam etsin! #Bir Kere Gittin Ya Bundan Böyle Bin Kere Dönsende AnlamsızSen Bende Bittin Artık Ömrünce Sevsende Anlamsız #Ben seni mi Sevmişim Sana mı Yanmışım Sana mı inanmışım Sana mı aldanmış kanmışım Ben Ne Dek Aptalmışım! éLé$tiRmé ßéN! ßéYéndiYSén takD!R éD! h0$una qiTmi0r muyum kaFana taq:Ma siKdiR éDD! Gideceksen bulmadan git! Adam gibi sevmedinBari adam gibi Hayatimdan çek GIT!! Kapak msn nickleri , kapak nickler , msn nickleri , şekilli msn nickleri Benim için ne olduğun hiç önemli değil sonuçta gözlerimin sana baktığı kadarsın ben o gözleri senden çektiğim lahza hoş bir hatıra olarak kalırsın Yéni Bir Sayfa Açtım KénDiMé içinDé SéN Yoksun Kalbim hayvanat BahÇesi DéğiLki içinDé köPeqLér oLSun Fena GünLerimde Katkısı oLmayanların İyi GünLerimde Hissesi YoktuR Arkamdan konuşanlarn tümü arkada takılmaya devam etsn geRide kaLaNLarı çöP die aTmışım beN köpeq oLaN buyuRsuN kaRışTırsıN ßir Köpeğim Wardı ßæna Coq SAĞDIKTI ßİR sEVGİlİM wardı Köpeğim Dek oLamadı!!! yıLdız oLsaydım birincil Sana Kayardım !!! Kapak msn nickleri , kapak nickler , msn nickleri , şekilli msn nickleri hayaTTan Sonra öLümdesinama HayaTTa iken Ben Yoksam biLki öLmektesin !!  

858,500Konular
982,369Mesajlar
32,972Kullanıcılar
estergon37Son üye
Üst Alt