Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kapak Aşk Sozleri Kısa - Sevgiliye Kapak Aşk Sozleri Kısa - Kısa Aşk Kapak Laflar

Kapak Aşk Sozleri Kısa - Sevgiliye Kapak Aşk Sozleri Kısa - Kısa Aşk Kapak Laflar
0
127

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
kapak aşk nickleri

Ben Aşkı Calan Şarkılarda Değil Seninle Yaşıyorum Aşkım

Aşk Bir Cocuğu Sevmek Gibi Sevgi ise O cocuğun Gozlerindeki ıŞık Gibi Zaman Değiştiğinde Sana Olan Aşkımda Buyucek Hergun Olduğu Gibi

Son Bir Acıyı Aldın icimden Sana Aşık Oldum Aşk Acısını Cıkardın Kalbimden Sevgilim

Aşk iLe iLgili ne Varsa hayatta Sana Armağan Ediyorum guL Yuzlum

Bir guluşunle Hayata gecer Bu Beden Ağlama Ne OLur Kahrolurum uzuntulerinde

Damarlarımda yaşıyor Aşkın Kalbime geliyor Sevginin Akışı Parcalar Gozlerin Gozlerimi Aşkım

Seni Gordukten Sonra Etrafımı Gormez Oldum Senin Elini Tuttuktan Sonra Senden Başkasını Hissetmez Oldum

Yalan Sevgiler icinde Kaybolan Bu Dunyada Bir Sen gercek Oldun hayatımda

Okadar Guzel Guluyorsunki Gulduğunde bile Aşkını Anlatıyorsun Gozlerime

Ne Mevsimler Değiştircek Sana Olan Sevgimi Ne Zaman Etkileyecek Sana Olan Sevgimi Sen Benimsin Aşkınla Eriyeceğim Bu Dunyada

Bir Soz yeter Sana Kul Kole Olamama Bir Guluşun yeter Dunyaların Elime Almaya Birtanem Benim

Gok yuzundeki Martılar gibi Sevgimiz Beyaz ve Temiz Yıkılmaz ve bOlunmez Aşkımız

Bir Kanaryanın Sevgi Melodisi Gibi Sozlerin Bir Kedinin usulca Sokulması Gibi Hayalin Seviyorum Seni bebeğim

Aşkın Nekadar Buyuk Olursa Olsun Samimiyetin Benim Olsun yeter Birtanem YaLansız Aşkımız Olsun Sevgilim

imkansızları başardık seninle artık sozlerimizi muziklere dokmenin zamanı geldi Aşkım

858,536Konular
981,823Mesajlar
32,328Kullanıcılar
Üst Alt