Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kanuni Sultan Süleyman mı, Hürrem Sultan mı daha önce ölmüştür

0
444

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
95

Cevap: Kanuni Sultan Süleyman mı, Hürrem Sultan mı daha önce ölmüştür

Hürrem Sultan 18 Nisan 1558 tarihinde eşi Kanuni Sultan Süleyman'dan 8 sene önce 52 yaşındayken öldü *

Similar threads

Hürrem Sultan Nasıl Ölmüş, Hürrem Sultan Nasıl Öldü, Hürrem Sultan Nasıl Ölmüştür Hürrem Sultan 18 Nisan 1558 tarihinde eşi Kanuni Sultan Süleyman'dan 8 sene önce 52 yaşındayken öldü Oğlu II Selim'in tahta çıkışını göremedi Süleymaniye Camisi Külliyesi içinde kendisi için yaptırılan türbeye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Tarihte Hürrem Sultan Nasıl Ölmüştür Hürrem Sultan Tarihte Nasıl Öldü Hürrem Sultan 1506 yılında dünyaya gelmiştir 1213 yaşlarında osmanlı sarayına hediye olarak gelmiş Hürrem Sultan, sarayda özel bir eğitim fark etti Hürrem Sultan 18 Nisan 1558 tarihinde eşi Kanuni Sultan Süleyman'dan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Hürrem Sultan Nasıl Ve Niçin Öldü Hürrem Sultan Niçin Nasıl Öldü Hürrem Sultan 1506 yılında dünyaya gelmiştir 1213 yaşlarında osmanlı sarayına armağan olarak gelmiş Hürrem Sultan, sarayda özel bir eğitim fark etti Hürrem Sultan 18 Nisan 1558 tarihinde eşi Kanuni Sultan Süleyman'dan 8...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Hürrem Sultan niçin ölmüştür Hürrem Sultan 18 Nisan 1558 yılında eşi Kanuni Sultan Süleyman'dan 8 yıl önce 52 yaşında iken öldü Oğlu II Selim'in tahta çıkışını göremedi Hürrem Sultan'ın ölümünden daha sonra Süleymaniye Camisi Külliyesi içinde kendisi için yaptırılan türbeye gömüldü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
hürrem sultan niçin öldü Hürrem Sultanımız 1506 yılında dünyaya gelmiştir 1213 yaşlarında osmanlı sarayına armağan olarak gelmiş Hürrem Sultan, sarayda özel bir eğitim fark etti Hürrem Sultan 18 Nisan 1558 tarihinde eşi Kanuni Sultan Süleyman'dan 8 sene önce 52 yaşındayken öldü Oğlu II...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
858,500Konular
982,387Mesajlar
32,979Kullanıcılar
kara kartalSon üye
Üst Alt