iltasyazilim
FD Üye
Kansızlık bilhassa bayanların en büyük sorunlarından biridir Kansızlığa ast olarak,aşırı bitkinlik, kuvvetsizlik,beti benzi kaçmış bir deri, solunum yetmezliği, baştan savma kalp atışları yaşanır Hatta bir takım durumlarda çok şiddetli anemi felç, yürek krizi ve kalp tıkanıklığı gibi olumsuzluklar da yaşanabilir
Eğer anemik olduğunuzu düşünüyorsanız kansızlık için bitkisel çözümleri uygulamanızda yarar var
Şifalı Tümör
Çilek kökü, oğul otu, atkuyruğu, sinirli yaprak ve keklik çayları tüketilmelidir
Havuç ve turp kabukları soyulmadan rendelenir, ham olarak biraz da lahana ve ıspanak doğranır Zeytinyağı ve limon ilave edilerek salata olarak yenir
Günde üç nehir bardağı pancar suyu içilir Kırmızı pancar bol bol yenir
Yerelması haşlanıp yemelidir
Bir kadeh kaynar suyun içine 410 gram maydanoz tohumu konduktan sonra 10 dakika bekletilir, günde 23 kadeh tüketilir
Bir kadeh kaynar suyun içine 68 gram ufalanmış ısırgan yaprağı konduktan sonra 10 dakika bekletilir, günde 23 kadeh tüketilir
Bir bardak kaynar suyun içine 2 gram ıhlamur konduktan sonradan 10 dakika bekletilir, günde 35 kadeh tüketilir
İki kilo suyun içine 30 gram enginar yaprağı, 1 su bardağı siyah üzüm, 1 kaşık pelin otu ufalanarak konur Orta ateşte bir saat kaynatılır Soğuyunca süzülüp, balla tatlandırılır Günde 34 kadeh içilir Bu işleme 1015 gün devam edilir
Ek Olarak Manâlı Veri ;
Pozitif miktarda içilen siyah çay, demirin tutulması ve vücuttan atılmasına neden olur Çayı yemeklerden önce ya da sonradan içine bir kaç damla limon veya karanfil atarak içmeniz hem yararını artıracak, ayrıca de demir emilimini önleyerek kansızlığa neden olmayacaktır *
Eğer anemik olduğunuzu düşünüyorsanız kansızlık için bitkisel çözümleri uygulamanızda yarar var
Şifalı Tümör
Çilek kökü, oğul otu, atkuyruğu, sinirli yaprak ve keklik çayları tüketilmelidir
Havuç ve turp kabukları soyulmadan rendelenir, ham olarak biraz da lahana ve ıspanak doğranır Zeytinyağı ve limon ilave edilerek salata olarak yenir
Günde üç nehir bardağı pancar suyu içilir Kırmızı pancar bol bol yenir
Yerelması haşlanıp yemelidir
Bir kadeh kaynar suyun içine 410 gram maydanoz tohumu konduktan sonra 10 dakika bekletilir, günde 23 kadeh tüketilir
Bir kadeh kaynar suyun içine 68 gram ufalanmış ısırgan yaprağı konduktan sonra 10 dakika bekletilir, günde 23 kadeh tüketilir
Bir bardak kaynar suyun içine 2 gram ıhlamur konduktan sonradan 10 dakika bekletilir, günde 35 kadeh tüketilir
İki kilo suyun içine 30 gram enginar yaprağı, 1 su bardağı siyah üzüm, 1 kaşık pelin otu ufalanarak konur Orta ateşte bir saat kaynatılır Soğuyunca süzülüp, balla tatlandırılır Günde 34 kadeh içilir Bu işleme 1015 gün devam edilir
Ek Olarak Manâlı Veri ;
Pozitif miktarda içilen siyah çay, demirin tutulması ve vücuttan atılmasına neden olur Çayı yemeklerden önce ya da sonradan içine bir kaç damla limon veya karanfil atarak içmeniz hem yararını artıracak, ayrıca de demir emilimini önleyerek kansızlığa neden olmayacaktır *