Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kansız anjiyo nasıl yapılır

0
121

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
95
Tıp ilerliyor İnsanlık adına fazla sevindirici bir durum bu Millet artık doktorlara gitmeye korkmuyorlar Vaktiyle kalp ameliyatı vardı, sonradan anjiyo, hemen ise beti benzi kaçmış anjiyo dönemi başladı Beti Benzi Kaçmış anjiyo son dönemlerde sık duyulan bir operasyon Fazla kesitli bilgisayarlı tomografi yapılarak, koroner damarlar değerlendirmeye başlanılmıştır Ahali aralarında buna anemik anjiyo veya 6 saniyelik anjiyo denilmektedir Doktorluk çok tanrısal bir meslektir Bunu bir yakınınız hastaneye düştüğünde daha iyi anlarsınız Ben dedem kalp krizi geçirdiğinde daha iyi anlamıştım Lakin o zaman dedeme önce anjiyo yapıldı Çok sancılı bir şeydi

Dedem anjiyo sonunda da fazla acı çekti Şu Anda tıpın geldiği noktaya bakınca aslında ahali adına fazla hoş şeylerin yapıldığını görüyorum 6 saniyelik bir anjiyodan bahsediyoruz 4 saatlik bir açlıktan daha sonra, hastada toplardamar yolu açılarak, özel bir badana maddesi damardan verilerek kalp damarlarına ulaşılıyor ve manzara alınıyor Hasta yalnızca boya maddesi yüzünden bir sıcaklık hissediyor
Olağan anjiyo yarım saat dek sürerken anemik anjiyo sadece 6 saniye sürüyor Herzamanki anjiyoda hasta en az 6 saat yatakta yatarken, anemik anjiyoda hasta hemen ayağa kalkıp hatta işine bile gidebiliyor Hastaların en fazla psikolojisini bozanda hastane de yatmaktır Solgun anjiyo ile hastaların morali de bozulmamaktadır Kansız anjiyo ile damarların 3 boyutlu görüntüsü alınabiliyor Keza yüksek hızda, içten tanı olanağını sağlıyor *

858,505Konular
982,839Mesajlar
33,078Kullanıcılar
uguroguz1Son üye
Üst Alt