Gunumuzun korkulu ruyası olarak karşımıza cıkan kanser riskini en alt seviyelere indirgemek icin kesinlikle beslenmenize dikkat etmeniz gerekmektedir Buyuk bir zevkle tukkettiğiniz kızartmalar ve hamur işleri kanserin en buyuk nedenleri
Gunumuzun korkulu ruyası olarak karşımıza cıkan kanser riskini en alt seviyelere indirgemek icin kesinlikle beslenmenize dikkat etmeniz gerekmektedir Buyuk bir zevkle tukkettiğiniz kızartmalar ve hamur işleri kanserin en buyuk nedenleri arasında yer alırken, kanserin etkilerinden uzaklaşmanız icin sıklıkla tukettiğiniz bircok besinden vazgecmeniz gerekebilir
1 Sosisli sandvic: Zira icinde cok fazla nitrat vardır Kanser koruma koalisyonu, cocukların ayda 12 adetten fazla sosisli sandvic yememelerini onermektedir
2 İşlenmiş et ve pastırma: Sosisli sandvicte, domuz pastırmasında ve diğer işlenmiş etlerde bulunan aynı yuksek sodyum nitrat aynı şekilde kalp hastalığı riskini yukseltir
3 Yağda kızarmış şekerli corek veya lokma: Lokmalar kansere yol acan ciftli dertlerdir
4 Kızarmış patates: Lokmalar gibi, kızarmış patates de hidrojene yağdan yapılır, sonra yuksek ısıda kızartılır Bunlar ayrıca, kızarma işlemi sırasında ortaya cıkan ve kansere neden olan akrilamid maddesini de icerir
5 Cips, kraker, kurabiye, biskuvi: Tumu genellikle beyaz un ve şekerden yapılır Etike
h 3Kansere yol acan en onemli 5 besin
Gunumuzun korkulu ruyası olarak karşımıza cıkan kanser riskini en alt seviyelere indirgemek icin kesinlikle beslenmenize dikkat etmeniz gerekmektedir Buyuk bir zevkle tukkettiğiniz kızartmalar ve hamur işleri kanserin en buyuk nedenleri arasında yer alırken, kanserin etkilerinden uzaklaşmanız icin sıklıkla tukettiğiniz bircok besinden vazgecmeniz gerekebilir
1 Sosisli sandvic: Zira icinde cok fazla nitrat vardır Kanser koruma koalisyonu, cocukların ayda 12 adetten fazla sosisli sandvic yememelerini onermektedir
2 İşlenmiş et ve pastırma: Sosisli sandvicte, domuz pastırmasında ve diğer işlenmiş etlerde bulunan aynı yuksek sodyum nitrat aynı şekilde kalp hastalığı riskini yukseltir
3 Yağda kızarmış şekerli corek veya lokma: Lokmalar kansere yol acan ciftli dertlerdir
4 Kızarmış patates: Lokmalar gibi, kızarmış patates de hidrojene yağdan yapılır, sonra yuksek ısıda kızartılır Bunlar ayrıca, kızarma işlemi sırasında ortaya cıkan ve kansere neden olan akrilamid maddesini de icerir
5 Cips, kraker, kurabiye, biskuvi: Tumu genellikle beyaz un ve şekerden yapılır Etike
h 3Kansere yol acan en onemli 5 besin
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.