kanser en fazla neyi sever Kanserin hücrenin hatalı beslenmesinden ortaya çıktığını biliyor muydunuz? Dahası bunu da en çok sevdiği yiyeceği bol bol tüketerek kendimiz yapıyoruz Kanser hücresini besleyen en manâlı yiyeceğin şeker olduğu ise ispatlanmıştır Her hekim öğrenciliği esnasında Otto Warburg'un buluşunu öğrenir 1930'lu yıllarda Warburg kanserin en esas biyokimyasal sebebini, yani sağlıklı bir hücreyi kanser hücresinden ayıran şeyin ne olduğunu bulmuştur Bu, pek önemli bir buluştur fakat, Otto Warburg'a Nobel ödülü kazandırmıştır Otto Warburg'a göre kanserin bir esas sebebi vardır Bu da, vücudun sıradan hücrelerinin oksijenli solunumunun, oksijensiz anaerobikhücresel solunumuyla yer değiştirmesidir Buluş bize başka neleri anlatmaktadır? Birincisi, kanser, normal hücrelerden fazla öbür bir biçimde metabolize olmaktadır Bayağı hücreler oksijene ihtiyaç duyar; Kanser hücreleri oksijenden kaçınır Oksijen terapisi alternatif kanser tedavisi uygulayan kliniklerde kullanılan bir yöntemdir Hasta hücreler aç kalsın Vücut, kanseri beslemeye çalışırken mütemadiyen kapasitesinin üstünde çalışır Kanser devamlı açlıktan ölmenin eşiğindedir ve vücuttan kendisini beslemesini istek etmektedir Besin alımı kesilirse kanser açlıktan ölmeye başlar Natürel kendisini doyurmak için vücudun şeker üretmesini sağlayamazsa Bu ziyan sendromuna kaşeksi denir Kaşeksi, 'vücudun proteinlerden bitmiş glükoz yapımı' işlemiyle, şeker elde etmesidir Bu şeker kanseri besler Ceset sonunda, kanser hücresini beslemeye çalışırken kendisi özlem çeker Terapilerin hiçbirinde şekere de müsade verilmez çünkü şeker kanseri beslemektedir TATLANDIRICI ÇÖZÜM MÜ Kanser hücresini aç bırakmaya çalışan gıda terapileri de vardır Kanserin ne sevdiğini haberdar olan hasta, bunları yemekten kaçınır Kanser, ham yiyeceklerdense pişmiş yiyecekleri sever Pişirme işlemi, besinlerdeki enzimleri ve vitaminleri değil etmektedir dahası, kanserin şeker sevdiğini aklınızdan çıkarmayın Şeker yerine tatlandırıcı uygulamak çözüm yok Tatlandırıcıların da vücuda ciddi zararları olduğu, yapılan araştırmalarla kanıtlandı Örneğin, Amerikan Gıda ve Hap Dairesi (FDA), sakarin içeren her türlü yiyecek maddesinin üstüne Sağlığa zararlıdır Hayvanlar üzerinde yapılan testlerde kansere yol açmıştır' ibaresinin konmasını koşul koştu Doğrusu Nobel Tıp Odülünü bölge Alman Otto Warburg yıllar önce (1931) kanser hücrelerinin sağlıklı hücrelerden farklı bir metabolizmasının olduğunu ve şekerin kanserli hücreleri beslediğini göstermiştir Fazla şekerli gıdalar yemek insülin direncine yani hiperinsülinizme yol açar Hiperinsülinizm, insüline benzer çoğalma faktörü bağlayıcı protein1 ve 2 sentezini azaltarak hür IGF1 düzeyini artırır Yani hücre üremesini kontrolsüz bir şekilde artırarak kansere neden olur Alüminyum kullanmayın Aşağıdaki tedbirlerle kanserlerin minimum üçte ikisi önlenebilir: İnsülin direncini yenin Hiçbir şekilde tatlandırıcı ve tatlandırıcı taşıyan yiyecek ve meşrubat tüketmeyin katkı ilave edilmiş, paketlenmiş gıdaları yemeyin Sebze ve meyve yiyin Yeterli omega3 alın Kefir, yoğurt, turşu, sirke, nar ekşisi ve boza gibi probiyotiklerden zengin gıdalarla beslenin Günde iki diş sarımsak tüketin Günde 12 tatlı kaşığı zerdeçal tozu tüketin Yeşil ve siyah çay tüketin (tatsız!) Streslerden uzakta duru, iyi uyuyun Çevresel toksinlerden ve sigaradan uzakta koşul D vitamini düzeylerinizi yükseltmek için dengelenmiş bir şekilde güneşlenin Yeteri derecede egzersiz yapın Içki kullanmayın Tamamlanmış soya ürünü yemeyin Yemekleri geleneksel yöntemler (buğulama, buharda pişirme) ile pişirin Turbo fırınlar da kullanılabilir Seri pişirme yöntemleri (mikrodalga gibi) besin kayıplarına yol açar; keza kanserojen ihtiva eder Toprak, sırça veya kalaylı bakır kapları seçim edin Emaye ve çelik tencere sonraki tercihlerdir Teflon ve alüminyumu ise kuşkusuz kullanmayın kaynak:YENİ ŞAFAK
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.