Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

kanka sözleri kısa

kanka sözleri kısa
0
299

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
kısa kanka sözleri
kanka sözleri
harika kanka sözleri
hoş sözler
harika sözler
etkileyici sözler

Kendi mutLu dünYamda muDsuz yaSıOm ben

Benim iLgileNmeDikleRim Sizin PeşiNden KoştuklaRınızdır Alayına YOL xD

CeHenneM boş bütün ŞeyTanlaR buRda x)

kimiN eLinDéSin, unuTuLdun mu seNDé sinSiCé,
çöZüm senDé cNm
güç mu qéLDi bu baki biLmeCé ?

*taNrı hepiNize birer yüz weRmi$
fakat siz oNu ba$ka yüZLere çeviriy0rsunuZ

ÇizGiLere BaSmaDan YürüYen inSanLarDAnım

İtLe köpekLe uğraşıcak vaktim olsaydı
veteriner olur
inSan qißi qöRünen haywanLarı
tedavı ederdim

tanrı DeiLim lakin taPanLar war
cahiL DeiLim ama sewmeyi biLmeyişLerim war
meGaLoMan DeiLim ama BÜYÜLEYİCİ bi béN vaR

ressam mi??
DeiLim fakat ''muhte$em oLMAK'' kanımda war^^

alıntı *

Similar threads

kısa kanka sözleri kanka sözleri şahane kanka sözleri güzel sözler inanılmaz sözler güzel sözler Kendi mutLu dünYamda muDsuz yaSıOm ben Benim iLgileNmeDikleRim Sizin PeşiNden KoştuklaRınızdır Alayına YOL xD CeHenneM manâsız tüm ŞeyTanlaR buRda x) kimiN eLinDéSin, unuTuLdun mu seNDé...
Cevaplar
0
Görüntüleme
185
kısa kanka sozleri kanka sozleri harika kanka sozleri guzel sozler harika sozler etkileyici sozler Kendi mutLu dunYamda muDsuz yaSıOm ben Benim iLgileNmeDikleRim Sizin PeşiNden KoştuklaRınızdır Alayına YOL xD CeHenneM boş BuTun ŞeyTanlaR buRda x) kimiN eLinDéSin, unuTuLdun mu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
216
kanka sozleri,arkadaş sozleri kanka sozleri 2019,arkadaş sozleri 2019 2019 kanka sozleri,arkadaş nickleri en guzel kanka sozleri,arkadaş msn nickleri kanka nickleri 2019 2019 kanka msn nickleri né oLDum deme ne oLCamDa déMe ne oLuyo naaNn Dé) ehuhueh xD Kendi mutLu dunYamda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
152
Yeni Kanka Nickleri,2019 Kanka Sözleri,Msn Kanka Nickleri,en hoş kanka sözleri,arkadaş msn nickleri,kanka sözleri 2019,dost sözleri 2019 Cümbür Cemaat gitse bile yüzümde gülücük yanımda kankam kalır cefaLarı birLikte çekmedik mi? ahh ße kankam, ßiz de sevmedik mi? SanmasınLar Y ı k ı L d ı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
128
2011 damar sözler damar sözler damar sözler 2011 damardan 2011 en 2011 damar sözler, nickler, sözleri, aşk sözleri burada arkadaşlar 1549283072 1549283072 2011damarsozler5c582f04e114e2011damarsozler5c582f04e114e2011damarsozler5c582f04e114e En yeni damar sözler ve nickleri bu yazımızda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
858,505Konular
982,659Mesajlar
33,045Kullanıcılar
LetStingSon üye
Üst Alt