Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kamu kurumlarında üst düzey atamalar

Kamu kurumlarında üst düzey atamalar
0
59

dadaş

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
70
Cumhurbaskani%2DErdogan%2Ddan%2Dkritik%2Datamalar%2D229619%2Ejpg

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yer alan Cumhurbaşkanlığı atama kararlarına göre, Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ) Yönetim Kurulu Üyeliğine Mehmet Ali Kaya, Türkiye Petrolleri AO (TPAO) Yönetim Kurulu Üyeliğine de Abdullah Bayazıt atandı.

Kararlar kapsamında; Elektrik Üretim AŞ (EÜAŞ) Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Karasu görevden alınarak Yönetim Kurulu Üyeliğine İlyas Tufan getirildi.

Eti Maden İşletmeleri Yönetim Kurulu Üyeliğine Soner Korkmaz, Türkiye Taşkömürü Kurumu (TKK) Yönetim Kurulu Üyeliğine Muhammet Hüseyin Bilgiçoğlu, Türkiye Elektromekanik Sanayi AŞ (TEMSAN) Yönetim Kurulu Üyeliğine Hakkı Karataş atandı.

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Yönetim Kurulu Üyesi Murat Cangül görevden alınarak yerine Yönetim Kurulu Üyesi Celalettin Sıvacı'nın görevlendirildiği atama kararlarına göre ayrıca, Devlet Malzeme Ofisi (DMO) Yönetim Kurulu Üyeliğine Uğur Sancarbaba, Çay İşletmeleri (ÇAYKUR) Yönetim Kurulu Üyeliğine Halil İbrahim Azal, Türk Patent ve Marka Kurumu (TÜRKPATENT) Yönetim Kurulu Üyeliğine de Faruk Çakmak getirildi.

Similar threads

Dışişleri Bakanlığı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Hazine ve Maliye Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, Milli Savunma Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı ile Tarım ve Orman Bakanlığına ilişkin atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
 Cumhurbaşkanlığı, Bilgi Edinme Değerlendirme Kurulu, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Dışişleri Bakanlığı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Tarım ve Orman Bakanlığı ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına ilişkin atama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan atama kararlarına göre, Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğünde açık bulunan Genel Müdür Yardımcılığı görevni, Maden Tetkik ve Arama Genel Müdür Yardımcısı Vedat Yanık atandı. Türkiye Elektrik İletim AŞ (TEİAŞ) Yönetim Kurulu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan atama kararlarına göre, Türkiye Elektrik İletim A.Ş. Genel Müdürlüğünde açık bulunan birinci Hukuk Müşavirliğine, Serdar Ceylan atandı. Adli Tıp Kurumu Sekizinci Adli Tıp İhtisas Kurulu Adli Tıp üyeliğine İnönü Üniversitesi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan'ın imzaladığı atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Hazine ve Maliye Bakanlığı, Ticaret Bakanlığı, Tarım ve Orman Bakanlığı, Türkiye İstatistik Kurumu Başkanlığı, Vakıflar Genel Müdürlüğü, Yükseköğretim Kurulu ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
858,505Konular
982,778Mesajlar
33,071Kullanıcılar
NefSeCihadSon üye
Üst Alt