teknolojiuzmani
FD Üye
Kalıbda Bisküvi Pastası Tanımı İçin Malzemeler
- 2 paket hazır bitter modül çikolatalı puding ve kakaolu puding
- Süt
- 4- 5 tekli paket petibör bisküvi
- 1 çay bardağı fındık (İsteğe bağlı)
- 80 gram çikolata bitter yada sütlü
Kalıbda Bisküvi Pastası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- İlk evvel bisküvileri bi kabın içine iri iri kırıyoruz.
- Daha sonra pudingi paketin üzerinde yazdığı üzere hazırlıyoruz ve pişiriyoruz.
- Sıcakken bisküvilerin üzerine döküp içerisine fındık ekleyip karıştırın ve kullanacağınız kalıbın içine streç sarıp üzerine bisküvileri döküp bastırarak yayalım.
- Üzerini kapatıp buzdolabında soğuyana kadar bekletin.
- 5- 6 saat istediğiniz kadar da durabilir
- Üst streç çıkarılıp bi tabağa kalıbı aksi çevirip kalıbdan çıkaralım.
- Streçleri alıp üzerine benmari yordamı erittiğimiz çikolatayla süsleyip servis edelim.Afiyet olsun ????.