Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kalburabastı

Kalburabastı
0
46

tekin

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,426
Etkileşim
0
Puan
36
Yaş
96
F-D Coin
80

Kalburabastı Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 yumurta
  • 125 gram tereyağ yada margarin
  • 2 yemek kaşığı irmik
  • 4 yemek kaşığı sıvı yağ
  • Yarım çay bardağı pudra şekeri
  • 1 paket vanilya
  • 1 çay bardağı kabartma tozu
  • 4-4,5 çay bardağı un
  • 1 su bardağı iri çekilmiş ceviz
Şerbeti için
  • 3 su bardağı şeker
  • 4 su bardağı su

Kalburabastı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. İlk olarak şerbeti hazırlayın.
  2. Un hariç tüm materyalleri yoğurma kabına alın. Güzelce yoğurduktan sonra üzerine denetimli bi halde unu ekleyin.
  3. Ele yapılmayan bi kıvamda olunca ceviz büyüklüğünde modüller koparıp bi nihale yahut rende üzerinde yuvarlak yapın.
  4. İçine ceviz koyduktan sonra kapatın ve evvelce ısınmış 180 derece fırında üzeri kızarana kadar pişirin.
  5. Şerbet ılık tatlı sıcak olmalı. Fırından çıkan tatlımızın üzerine ılık şerbeti dökün ve tepsinin üzerini kapatın. Dinlendikten sonra afiyetle yiyebilirsiniz ????.
Kalburabastı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Similar threads

Kalburabastı Tanımı İçin Materyaller 125 gr teremyağYarım çay bardağı sıvı yağ2 yemek kaşığı yoğurt5 yemek kaşığı irmik1 paket vanilya1 çay kaşığı karbonat1 çay kaşığı kabartma tozuUn İç harcı için: 1 kase ceviz Şerbeti için: 2.5 su bardağı şeker2.5 su bardağı su1 dilim limon Kalburabastı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
33
Kalburabastı Tanımı İçin Gereçler 125 gram tereyağı ( oda sıcaklığında)1 çay bardağı ayçiçek yağı1 çay bardağı yoğurt2 yumurta1 paket kabartma tozu1 paket vanilya1 su bardağı irmik4 su bardağı unİçine:Dövülmüş ceviz Şerbeti için: 2 su bardağı toz şeker3 su bardağı su Kalburabastı Tanımı Nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
Cevizli Kıyır Kıyır Kalburabastı Tanımı İçin Materyaller 2 yumurta150 gr margarin yada tereyağı1 çay bardağı irmik1 çay bardağı sıvı yağ1 çay bardağı yoğurt1 tane kabartma tozuAldığı kadar un Şerbeti için: 3 su bardağı şeker3 buçuk su bardağı su4- 5 damla limon suyu Cevizli Kıyır Kıyır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Kalburabastı Tanımı İçin Malzemeler 250 gram tereyağı1 çay bardağı yoğurt1 çay bardağı sıvı yağ1 yumurta1 kabartma tozu1 çimdik tuz1 yemek kaşığı irmik1 paket vanilyaAldığı kadar un İçine; 1 kase canlı dövülmüş ceviz Şerbeti için; 3 su bardağı şeker3,5 su bardağı su3-4 damla limon Kalburabastı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
140
Kalburabastı Tatlısı Tanımı İçin Malzemeler Hamuru için 1 tane yumurta1 çay bardağı sıvı yağ1 çay bardağı irmik1 paket kabartma tozu3,5 su bardağı un2 yemek kaşığı yoğurt150 gr eritilmiş margarin yahut tereyağı Şerbeti için; 3 su bardağı şeker3 su bardağı su2-3 damla limon suyu1 yemek kaşığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
37
858,505Konular
982,673Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt