Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

kalbinizin dili olsun bu sözler

kalbinizin dili olsun bu sözler
0
92

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
kalbinizin dili olsun bu sözler Ben Beni Seveni Degil ! Beni Sevmeyeni Sevdigim Icin Mutsuzumkalbinizindiliolsunbusozler5c554e7ee984aalt :( Frown :(( Hayatta Iki Kor Taniyorum; Birincisi Senden Baskasini Gormeyen Ben,ikincisi Beni Goremeyen Sen Sen Hic Denizlerin Dibine Bakinca Yemyesil Ormanlari Gordun Mu?imkansiz Deme!cunku Ben Senin Gozlerine Bakinca Olulerin Bile Sahit Olmadigi O Cenneti Gordum Bir Gece Ay Bana Sordu 'neden Seni Aglatan Bir Kizla Berabersin? Avuç Içi Baktim Ve Dedimki' Sen Hic Gokyuzunden Vazgecebilirmisin Birine Verilecek Deger,ugruna Feda Edilebileceklerle Olculebiliyorsa Ac Gozlerini Etrafina Bakgordugun Herseyi Feda Edebilirimama Sakin Aynaya Bakma Seni Cok Ozledim Seni Her Ozledigimde Kalbime Bir Yildiz Cizdim Seni Ne Dek Ozledigimi Bilmek Istermisin? Sayende Bir Gokyuzune Sahibim Canim!! Korkma Sakin Gecelerden Pencerende Yildiz Gibi Parlayacagim, Uzaklarda Yalnizsin Sanma Ağırbaşlı,nefes Gibi Icinde,golgen Gibi Arkanda, Can Gibi Canindayim Bebegim Sevgi Sevilen Kisiye Hic Karsilik Beklemeden Sunulan Bir Armagandirgeri Cevrilmesi Ya Da Kabul Edilmesi Onemli Degildir Onemliolan Sevginin Gosterilmesidir Sevmek Bir Sucsa Affet Sana Ozur Borcluyum, Ayrıca Ben Seni Cilginca Sevdim Ilk Kere Sucluyum Seni Seviyorum Sevgiliye Neler Neler Anlatirseni Sevmiyorum Sevgiliyi Saatlerce Aglatir Yaprak Agactan,gul Dalindan,sevgi Ise Kalpten Kopunca Kururyaprak Yeserir,gul Her Tarafta Acar Ama Yürek Yeniden Sevemez Aglamadan Dilim Dolasmadan Yumrugum Cozulmeden Gecenin Karsisinda Safaktan Utanmayip Utandirmadan Aski,uzerime Baska Muska Takmadan Soyluyorum Canisi Seni Cok Seviyorum Gul Nedir Oysa? Solup Gider Gun Nedir Oysa? Gelip Gider Ates Nedir Oysa Soner Biter Ama Sana Olan Sevgim Sonsuzdur, Ancak Mezarda Biter Kimbilir Hangi Aksam Gunesle Beraber Bende Sonecegim Kimbilir Hangi Ellerden Son Suyumu Icecegim Belki Goremeden Olecegim Fakat Yinede Seni ebediyen SevecegimUlkeni,insanlari,yasami Hayattan Zevk Almayi Nasil Seviyorsan ,onlarin Ustunde Bir Gucle Sevbeni,bizi Sana Gulum Desem Solar Gidersin Kelebegim Desem Ucar Gidersin Arkadasim Desem Guler Gecersin Sevgilim Desem Ne Dersin Gecenin Gunesi Diyorlar Dolunaya Dogru Galiba Cunku Iki Sevgili Var Dolunayin Aydinlattigi Yolda Ne Olur Gitme Elveda Deme Ben Sensiz Kaderimle Ne Yaparim Soyle Eriyorum Sessizce Oluyorum Derece Derece Ozlem Var Ama Care Değil Sevgime Seni Getirsin Diye Gecelere Yalvardim Bu Hasret Bitsin Diye Saatlerce Agladim Gozumdeki Her Yasta Ozlem Vardi En Basta Kustum Sevgiye Aska, Agladikca Agladim Hasretin Senelere Donsede Ne Askina Bedduam Ne Sana Kinim Var Bana Binbir Dert Cektirsende Seni Mahsere Dek Sevmeye Yeminim Var  

858,505Konular
982,660Mesajlar
33,046Kullanıcılar
King3838Son üye
Üst Alt