Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kalbim Unut Bu Şiiri

Kalbim Unut Bu Şiiri
0
219

Alimetim

Yönetici
Co Admin
Etkileşim
3,037
Web sitesi
forumdas.com.tr
F-D Coin
108,049

Kalbim Unut Bu Şiiri​

Uğuldayan ve hep uğuldayan
bir orman kadar üşüyorum şimdi
yanlış rüzgârlar esiyor dallarımda
yanlış ve zehirli çiçekler açıyor
Kanımda kocaman gözleriyle bir çığlık

Su ve ses kadar beklediğim
ne kaldı geride, bilmiyorum
uzanıp uyumak istiyorum gölgeme
ve sarınmak o kocaman gözlerin
uğuldayan rüzgârlarına

Bir acıyı yaşarım ve zehrinden
çiçekler üretirim kömür karası
uçurum kadar bir yalnızlık
yaratırım kendime, atlarım
Anısı yoktur küçük rüzgârların

Yapraklarım yok artık kuşlarım yok
büsbütün viran oldu dağlarım
ezberimdeki türküler de savrulup gitti
ömrümün karşılığı kalmadı sesimde
sesimde yalnız ormanların gümbürtüsü

Yanlış, daha baştan yanlış
bir şiirdi bu, biliyorum
ve belki ömrümüzün yakın geçmişi
bu kadar doğruydu ancak, kimbilir
Kalbim unut bu şiiri

Similar threads

En Guzel Kalp Şiirleri, İKİ KALP İki kalp arasında en kısa yol: Birbirine uzanmış ve zaman zaman Ancak parmak uclarıyla değebilen İki kol Merenlerin oraya koşuyorum, Beklemek govde gosterisi zamanın; Cok erken gelmişim seni bulamıyorum, Bir şeyin provası yapılıyor sanki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
170
2 Kıtalık kısa Şiirler Kısa 2 kıtalık şiirler arıyorsanız sizler icin birbirindne guzel şiirleri bir araya getirdik dilerseniz bu şiirler arasından bir şiir secebilirsinizAradığınız kısa şiir belkide bizim sayfamızda bulunuyordurHemen sizleri bu guzel 2 kıtalık kısa şiirler ile baş başa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
577
yangın haftasıyla ilgili şiirler, yangın haftası şiirleri, yangın haftası hakkında şiir Yangın Şiiri Yıkımların En kotusudur yangın Her şeyi bir anda Yakıp yok eder Bir anda Evsiz, barksız, Anasız, babsız Bırakabilir cocukları Dalgınlığı bağışlamaz Sonmemiş bir sigara...
Cevaplar
0
Görüntüleme
290
ben sana KALBİMİ verdim 1549076512 1549076512 bensanakalbimiverdim5c5508251308fbensanakalbimiverdim5c5508251308f http:bp3bloggercomPytQOxVqATMR3Q9aGuds6IAAAAAAAACwQW4aa2XPmsz0s400Sadness Sabahtan erken terminale indim Çantamı yere bırakıp öylece beklemeye başladım Bilinçsizce gözlerim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
2 kıtalık kısa şiirler Mevsimler Gelince Bir yılda dort tam dort mevsim hepsinde ayrı ayrı resim mevsimler rengidir dunyamızın cana can katan yanıdır ilkbahar gelir cicekler acar bizimkiler dunden coşar cocuklar neşeyle dolar ceylan gibi zıplar oynar Orman Ağaclar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
247
858,505Konular
982,660Mesajlar
33,047Kullanıcılar
felix66668Son üye
Üst Alt