iltasyazilim
FD Üye
Kalan Pilavdan Perde Pilavı Tarifi İçin Malzemeler Hamuru için;
*1 çay bardağı zeytinyağı
*1 çorba kaşığı yoğurt
*1 çay bardağı su
*1 çay kaşığı tuz
*1 çay kaşığı karbonat
*Aldığı kadar un
Bu hamur ölçüsüne:
*Kalan 4 kişilik bir pilav
*Üzüm karabiber ve haşlanmış tavuk
Kalan Pilavdan Perde Pilavı Tarifi Yapılışı Kalan pirinç pilavımızı bu şekilde değerlendirebiliriz, öncelikle hamurumuzu hazırlayalım, hamurdan bir parça ayıralım, kapak olarak kalan hamuru kabımıza margarin sürüp azcık bir un serpip hamurumuzu el yardımıyla açıp kabımıza döşeyelim, kalan pilava istediğimiz malzemeyi koyup pilavı orta kısmına boşaltalım, üzerine kalan hamuru kapatıp 170 derece *fırında pişirelim afiyet olsun
*1 çay bardağı zeytinyağı
*1 çorba kaşığı yoğurt
*1 çay bardağı su
*1 çay kaşığı tuz
*1 çay kaşığı karbonat
*Aldığı kadar un
Bu hamur ölçüsüne:
*Kalan 4 kişilik bir pilav
*Üzüm karabiber ve haşlanmış tavuk
Kalan Pilavdan Perde Pilavı Tarifi Yapılışı Kalan pirinç pilavımızı bu şekilde değerlendirebiliriz, öncelikle hamurumuzu hazırlayalım, hamurdan bir parça ayıralım, kapak olarak kalan hamuru kabımıza margarin sürüp azcık bir un serpip hamurumuzu el yardımıyla açıp kabımıza döşeyelim, kalan pilava istediğimiz malzemeyi koyup pilavı orta kısmına boşaltalım, üzerine kalan hamuru kapatıp 170 derece *fırında pişirelim afiyet olsun
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.