Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kalamam..Kalırsam..Tükenirim,Biterim

Kalamam..Kalırsam..Tükenirim,Biterim
0
50

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
KalamamKalırsamTükenirim,Biterim SonBaharı Yaşar YüreğimDökülürümSararıp Solarım Solar Çiceği BaharımınÇekilir Tebessümlerim Yüzümden Yüreğime Süzülür GözYaşımÇığlığım Sarar Sessizliğiİçimi Ahım Kal deme BanaRuhumu Esaretine Alan Bu Zindan Elinde KalırsamGözYaşlarım Dökülür YanaklarımdanSevdamın Toprağına Katıksız Hüzünleri KuşanırÖmrümHüzünleri Kuşanırım YaR İçimin Çöl Kuraklığında EririmTükenirimNe Olur Anla Siyahımsı Umutlara Tutunan YüreğimHemen SimSiyah Renge Çalar Kal Deme Ne Olur!! Kalamam,Kalırsam En Zalim,En Dİpsiz Girdaplara Girer ÖMRÜM,Tükenir Benliğim Yalnızlık Rüzgarları peşinde Sürükler Beni,Sensizliğin Çölüne Suskun Hecelerim Kurur Dilimde,Sussuzlukta Kavrulurken Yüreğim Kal Deme Ne Olur!!KalamamKalırsam!!Korlar Düşer En İçime Hecelerin Yetimliği Sararken Sessiz Dilimi,İçimi Kaplar Bütün Varlığıyla Sensizliğin Zemherisinde Üşür İliklerim,Donar Yokluğunla Yüreğim Bil kiÖzlemin Karışırsa VarlığımaYenik Düşer Sabrım Zamana Bak YaR!!Sinemdeki Ayrılık Tufanlarına İnat,Gurbetine Katiyen Boyun Eğmedim Son Soluğumun Acılığında Bir Bengisu BekledimYanarken İçim Sana Hasret Çekti Defalarca YüreğimÖzleminin Ateşi ile Eridim Bütün Varlığımla Gelirsin diye Umut EttimSabrettimSabrettim Şimdi Kal Deme Ne Olur KalamamKalırsamTükenirim,Biterim KalırsamTükenirim,Biterim KalırsamTükenirim,Biterim alinti​  

858,505Konular
982,750Mesajlar
33,062Kullanıcılar
miko4267Son üye
Üst Alt