Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kakaolu Ve Sade Biskrem Kurabiye

Kakaolu Ve Sade Biskrem Kurabiye
0
57

teknoloji

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,248
Etkileşim
1
Puan
36
Yaş
46
F-D Coin
83
kakaolu-ve-sade-biskrem-kurabiye.jpg

Kakaolu Ve Sade Biskrem Kurabiye Tanımı İçin Gereçler

  • 125 gr margarin
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 1 su bardağı pudra şekeri
  • 1 adet yumurta
  • 2 yemek kaşığı nişasta
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 paket vanilya
  • 3.5 su bardağı un
  • Beyaz ve sütlü pul çikolata
  • 3 yemek kaşığı kakao

Kakaolu Ve Sade Biskrem Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Birinci olarak gereçlerimiz oda sıcaklığında olmalı margarin, yumurta ,sıvı yağ, pudra şekerini mikser ile çırpalım.
  2. Daha sonra mikseri bırakıp unu yavaş yavaş ekleyip yumuşak bir hamur elde edelim. ( Herkesin un ölçüsü birebir olmayabilir dikkatli olun un koyarken ).
  3. Hamurdan ceviz büyüklüğünde modüller koparıp elimizle yuvarlayalım.
  4. Avucumuzun içine bastırarak biraz düzeltip pul çikolatayı yerleştirip kapatalım.
  5. Üzerine bıçak ile biçim verelim .
  6. Yarım tepsiyi sade yapıp kakaoluya geçelim.
  7. Kalan hamura kakao ekleyip yoğuralım.
  8. Ona da birebir süreci yapalım sade kurabiyemize yaptığımız üzere kakaolu hamurun ortasına beyaz çikolata sade hamurumuzun içine de sütlü çikolata yerleştiriyoruz.
  9. 170 derece fırında 10-15 dakika ortası pişiriyoruz üzeri beyaz kalacak formda pişirelim kurabiyelerimiz hazır çok hoş oldular kıyır kıyır.
Kakaolu Ve Sade Biskrem Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,505Konular
982,796Mesajlar
33,075Kullanıcılar
Üst Alt