
Kakaolu Pasta Tanımı İçin Malzemeler
Kek için;
- 2 adet yumurta
- 1 su bardağı şeker
- Yarım su bardağı sıvı yağ
- 1 su bardağı süt
- 1 yemek kaşığı kakao tepeleme
- 1 paket kabartma tozu
- 1 paket vanilya
- Alabildiğince un
- Kremşanti
Kakaolu Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Kek piştikten sonra soğuyunca ortadan ikiye bölüyoruz.
- Daha sonra alta gelecek olan parçayı süt ile ıslatıyoruz ortasına pasta kreması sürüyoruz.
- Diğer parçayı da üzerine koyuyoruz ve kremşanti sürüyoruz.
- Üzerini dilediğiniz formda süsleyebilirsiniz.
Kakaolu Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı