iltasyazilim
FD Üye
Kakaolu Damla Çikolatalı Kek Böyle Kek Yok Tarif Tam Tarifi İçin Malzemeler
*3 adet yumurta
*1 5 su bardağı şeker
*1 su bardağı sıvı yağ
*1 su bardağı süt
*2 su bardağı un
*1 su bardağı 2 parmak eksik kakao
*1 paket vanilya
*2 paket kabartma tozu ben öyle kullandım isteyen 1 tanede kullanabilir
*1 çay bardağı damla çikolata
Kakaolu Damla Çikolatalı Kek Böyle Kek Yok Tarif Tam Tarifi Yapılışı Merhabalar arkadaşlar öncelikle kabarıkmı kabarık puf puf bir kekle karşınızdayım
1
*Yumurta şekeri çırpalım
*5dk yağ, süt ekleyip tekrar çırpma ya devam edelim
*Geri kalan malzemeyi ekleyelim
*İster kakaoyu komple karıştırın ister benim gibi 1 su bardağı ayırıp kakao koyun bizim evde fazla kakao sevilmez bende 3 tatlı kaşığı kakao ekledim
*Üstüne ekledim ister borcam ister benim gibi kek kalıbı yapabilirsiniz margarinle yağlayalım
*Tepsimizi keki boşaltın
*En üstüne damla çikolata önceden ısıtılmış 200 drc önce 15 dk alt açın Daha da kabarması için ? sonra altlı üstlü fırını ayarlayın
*180 derece* de pişirin 40dk sürüyor şimdiden afiyet olsun ? canlarım
*3 adet yumurta
*1 5 su bardağı şeker
*1 su bardağı sıvı yağ
*1 su bardağı süt
*2 su bardağı un
*1 su bardağı 2 parmak eksik kakao
*1 paket vanilya
*2 paket kabartma tozu ben öyle kullandım isteyen 1 tanede kullanabilir
*1 çay bardağı damla çikolata
Kakaolu Damla Çikolatalı Kek Böyle Kek Yok Tarif Tam Tarifi Yapılışı Merhabalar arkadaşlar öncelikle kabarıkmı kabarık puf puf bir kekle karşınızdayım
1
*Yumurta şekeri çırpalım
*5dk yağ, süt ekleyip tekrar çırpma ya devam edelim
*Geri kalan malzemeyi ekleyelim
*İster kakaoyu komple karıştırın ister benim gibi 1 su bardağı ayırıp kakao koyun bizim evde fazla kakao sevilmez bende 3 tatlı kaşığı kakao ekledim
*Üstüne ekledim ister borcam ister benim gibi kek kalıbı yapabilirsiniz margarinle yağlayalım
*Tepsimizi keki boşaltın
*En üstüne damla çikolata önceden ısıtılmış 200 drc önce 15 dk alt açın Daha da kabarması için ? sonra altlı üstlü fırını ayarlayın
*180 derece* de pişirin 40dk sürüyor şimdiden afiyet olsun ? canlarım