Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kahveyi nasıl taze saklarız

Hoş geldin! Cointral tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
0
169

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
imageskahveyinasiltazesaklariz5ad0f2928ffc1

Kız isteme merasimlerinin, bayramların, komşularla ayakustu yapılan sohbetlerin en vazgecilmez arkadaşıdır Turk kahvesi Birde bayatlama derdi olmasa…

Aldığınız kahvenin ya cok iyi muhafaza edilmesi gerekir ya da cabucak tuketilmesi… Eğer kahveyi seviyorum ama cabuk tuketemiyorum diyorsanız o zaman size kahveyi nasıl taze saklarız onun puf noktasını verelim

Satın aldığınız kahveyi her daim taze saklayabilmek icin cam bir kavanoza boşaltın ve icine iki tane kesme şeker atıp ağzını sıkıca kapatın Gunler sonra yaptığınız kahvenin tazecik kaldığını ve ilk gunki tadından birşey kaybetmediğini goreceksiniz

Similar threads

Kahveyi nasıl taze saklarız Kız isteme merasimlerinin, bayramların, komşularla ayaküstü yapılan sohbetlerin en vazgeçilmez arkadaşıdır Türk kahvesi Birde bayatlama derdi olmasa… Aldığınız kahvenin ya muhafaza edilmesi gerekir ya da çabuk tüketilmesi… Eğer kahveyi seviyorum fakat çabuk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
225
Turk Kahveyi Nasıl Saklanır Kahve aldınız ve kısa surede tuketemeyeceksiniz ve malesef kahve cok cabuk bayatlıyor daha sonra bir bakıyorsunuz kahvenin ne mis gibi kokusu kalmış nede kopuğu imageskahvenasilsaklanir5ad89c3b4ff42png Sizlerde bu sıkıntıdan muzdaripseniz benim gibi bakın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
156
Türk kültüründe büyük bir öneme sahip olan kahve, bayramların ve kız isteme merasimlerin de olmazsa olmazıdır. Kahvenin bulunduğu ortama bağlı olarak, kahvenin ne zaman kavrulduğu, ne kadar süre kavrulduğu, kavrulduktan sonra yeterince dinlendirilip dinlendirilmediği lezzetini belirler. İyi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Türk kültüründe büyük bir öneme sahip olan kahve, bayramların ve kız isteme merasimlerin de olmazsa olmazıdır. Kahvenin bulunduğu ortama bağlı olarak, kahvenin ne zaman kavrulduğu, ne kadar süre kavrulduğu, kavrulduktan sonra yeterince dinlendirilip dinlendirilmediği lezzetini belirler. İyi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Türk kültüründe büyük bir öneme sahip olan kahve, bayramların ve kız isteme merasimlerin de olmazsa olmazıdır. Kahvenin bulunduğu ortama bağlı olarak, kahvenin ne zaman kavrulduğu, ne kadar süre kavrulduğu, kavrulduktan sonra yeterince dinlendirilip dinlendirilmediği lezzetini belirler. Uzmanlar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
858,536Konular
981,823Mesajlar
32,331Kullanıcılar
yunus091Son üye
Üst Alt