Kahveli toplar kahveli toplar 1548695343 1548695343 kahvelitoplar5c4f37339305dkahvelitoplar5c4f37339305d http:wwwhizliresimcom20083782 Kahveli Toplar Malzemeler: 125 gram oda sıcaklığında yumuşamış margarin (Yarım paket) 1 su bardağı pudra şekeri 1 paket vanilya 1 Türk kahvesi fincanı süt (Ufak fincan) 15 akarsu kaşığı granül kahve (Ben Nescafe Gold kullandım) 15 paket petitbeurre bisküvi (37 adet) 2 yemek kaşığı kakao 1 Türk kahvesi fincanı damla çikolata ya da doğranmış çikolata parçaları Üzeri İçin: 1 su bardağı hindistan cevizi rendesi Yapılışı: 1 Öncelikle bisküvileri 12 cm’lik parçalar olacak şekilde ufak ufak kırın 2 Tatlıyı yapacağınız büyükçe kaseye yumuşamış margarini koyun Üzerine pudra şekerini döküp krem haline gelinceye kadar yoğurun (Yapışkan bir karışım olduğu için, ben elen kullanarak yoğuruyorum, daha dar oluyor) 3 Parçalanmış bisküvileri ve vanilyayı ekleyin Elinizle iyice margarinlişeker karışımına yedirin 4 Sütün içinde granül kahveyi eritin ve bisküvili karışıma dökün id 5 Son olarak kakaoyu ve damla çikolatayı ekleyin; elinizle tamamen karıştırın 6 Avucunuzun içinde yuvarlayarak ceviz büyüklüğünde toplar yapın (etraf sıcaklığına yan olarak karışım cıvık olursa, 10 dakika dolapta bekletin) ve hindistan cevizine bulayın (Ben servis tabağına hindistan cevizini yayıp, üzerine topları diziyorum En son yuvarlıyorum) 7 Kapaklı bir borcama dizip, sertleşmeleri için 1 saat buzdolabında bekletin Sağlık Durumu olsun…
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.