
Kahve Yanına Çikolata Tanımı İçin Gereçler
- 5 -6 yemek kaşığı sarelle (çokonat, tadelle, hobby) markası farketmez
- 4 modül acı bitter çikolata
- Fındık fıstık ceviz (İsteğe bağlı)
Kahve Yanına Çikolata Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Sarellemizi benmari yolu (sıcak su içine koyduğumuz kasede su değmeden) eritiyoruz.
- İçerisine bitter çikolatalarımızı da ekleyerek eritiyoruz tamamı eridikten sonra için istediğinizi atıp karıştırabilirsiniz.
- Daha sonra streç yada yağlı kağıt serdiğimiz tepsiye 1 er tatlı kaşığı olacak halde çikolatamızdan koyuyoruz ve dolapta donmasını bekliyoruz.
- Donduktan sonra dolapta saklıyoruz. Afiyet olsun.Not: eriyen sarellenin tadına bakarak ve şeker oranına nazaran acı çikolatada azaltma yada fazlalaştırma yapabilirsiniz.