Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kahve falımda tavuskuşu çıktı nasıl yorumlanmalı ?

Kahve falımda tavuskuşu çıktı nasıl yorumlanmalı ?
0
103

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Kahve falımda tavuskuşu çıktı nasıl yorumlanmalı ? Bugün arkadaşa gittim kahveye, defalarca ki gibi fincanımı kendim çevirdim Dalgasına bakıp tebessüm etmek için Fincanı bir çevirdim , belirgin bir tavuskuşu şekli Diğer birşey yokkahvefalimdatavuskusuciktinasilyorumlanmali5c5a08bb08905alt Ne anlama gelir bu fal ?  

Similar threads

Kahve falımda uçurum şekli çıktı ne kavrayış geliyor Kahvemi yapar içerim, sonradan fincanımı kendim çevirir, kendi falıma kendim bakarım Bugün tekrar içtim kahvemi falımda uçurum şekli gibi birşey gördüm Diğer birşeye de benzetemedim Acaba uçurum kahve falında nasıl yorumlanmalı ?  
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Kahve falına baktırmak mı istiyorsunuz? Uzun suredir kahve falına guzel bakan biri olduğu hakkında bilgi sahibisiniz; fakat bir turlu kahve falınıza baktıramadınız mı? O zaman guzel bir şekerli kahve icmeye başlayarak istediğiniz fala baktırmaya ne dersiniz? Bol kopuklu guzel kahvenizi icerken...
Cevaplar
0
Görüntüleme
302
Kahve falına baktırmak mı istiyorsunuz? Uzun süredir kahve falına güzel bakan biri olduğu hakkında data sahibisiniz; ama bir türlü kahve falınıza baktıramadınız mı? O zaman hoş bir şekerli kahve içmeye başlayarak istediğiniz fala baktırmaya ne dersiniz? Bol köpüklü hoş kahvenizi içerken aynı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
153
Kahve falına bakmak icin oncelikle kişinin onsezilerinin kuvvetli olması gerekmektedir Ayrıca guclu bir yorum yapabilmek icin kahve fincanında ortaya cıkan şekillerin ne anlama geldiğini bilmek gerekir Kahve falı yorumları genel olarak gorulen şekillere gore ifade edilir Kahve falı yorumları ne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
211
Turk Kahvesi falı, binlerce yıllık kahve geleneğinin belki de en onemli rituellerinden biri Elbette ki bu rituelin de belirli kuralları, uyulması gereken kuralları var Binlerce yıllık kahve geleneğinin en hatırı sayılır rituellerinden biri olan fal, temelde kahve fincanı ve bardağındaki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
858,505Konular
982,720Mesajlar
33,056Kullanıcılar
forumdas1Son üye
Üst Alt