Kahvaltılık Tereyağlı Haşlanmış Yumurta Tanımı İçin Gereçler
- 4 adet yumurta
- 2 kaşık tereyağ
- Pulbiber
- Karabiber
- Tuz
Kahvaltılık Tereyağlı Haşlanmış Yumurta Tanımı Yapılışı
- Yumurtaları haşlıyoruz. (haşlarken suya bir tutam tuz atmak soymayı kolaylaştırır. )
- Yumurtalar haşlanırken bir tavaya 2 kaşık tereyağ, tuz. , pulbiber, karabiber serpiyoruz.
- Haşlanan yumurtaları soyup ortadan ikiye kesiyoruz.
- Tereyağlı karışımımıza sarısı alta gelecek biçimde yerleştiriyoruz.
- 2- 3 dakika sonra ocağı kapatıp yumurtaları aksi çeviriyoruz sıcağında bir süre kalabilir. Servise hazır ????.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.