Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kahvaltılık Peynirli Lokma

Kahvaltılık Peynirli Lokma

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Kahvaltılık Peynirli Lokma Tarifi İçin Malzemeler
1 yumurta 1 yemek kaşığı yoğurt 1 su bardağı un 2 yemek kaşığı zeytinyağı 1 tatlı kaşığı kabartma tozu 1 çay bardağı peynir (ben kaşar ve köy peyniri karışık kullandım) 1 çay kaşığı sirke 1 çay kaşığı tuz (peynirler tuzlu ise tadına bakarak koyun) 1 çay kaşığı pul biber 1 küçük tutam maydanoz Kızartmak için:
Sıvıyağ Kahvaltılık Peynirli Lokma Tarifi Yapılışı

Merhabalar
Kahvaltılık pratik mis gibi dışı çıtır içi yumuşacık olan peynirli lokma tarifi vereceğim Benim gibi peynir düşkünüyseniz çok seveceğiniz sabah kahvaltısında alternatif mutlaka deneyin Biraz içine yağ çekiyor bu hamur şimdiden söylemesi çok yağlı olmasa da ama çıtırlığı onu bastırıyor Ben malzemeyi azaltarak yaptım siz bu malzemenin 1 tik fazlasıyla daha fazla elde edebilirsiniz Resimdekinin 2 katı çıkıyor
Bütün malzemeleri karıştırma kabına alin ve bir kaşık yardımıyla hepsini çok katı olmayacak şekilde karıştırın İki tatlı kaşığı yardımıyla küçük toplar yaparak ısıtılmış yağda arkalı önlü kızartın Sıcak olarak tüketin Mutlu kalın

858,505Konular
982,768Mesajlar
33,064Kullanıcılar
kazimdemirSon üye
Üst Alt