iltasyazilim
FD Üye
Kahvaltılık Peynirli Lokma Tarifi İçin Malzemeler
1 yumurta 1 yemek kaşığı yoğurt 1 su bardağı un 2 yemek kaşığı zeytinyağı 1 tatlı kaşığı kabartma tozu 1 çay bardağı peynir (ben kaşar ve köy peyniri karışık kullandım) 1 çay kaşığı sirke 1 çay kaşığı tuz (peynirler tuzlu ise tadına bakarak koyun) 1 çay kaşığı pul biber 1 küçük tutam maydanoz Kızartmak için:
Sıvıyağ Kahvaltılık Peynirli Lokma Tarifi Yapılışı
Merhabalar
Kahvaltılık pratik mis gibi dışı çıtır içi yumuşacık olan peynirli lokma tarifi vereceğim Benim gibi peynir düşkünüyseniz çok seveceğiniz sabah kahvaltısında alternatif mutlaka deneyin Biraz içine yağ çekiyor bu hamur şimdiden söylemesi çok yağlı olmasa da ama çıtırlığı onu bastırıyor Ben malzemeyi azaltarak yaptım siz bu malzemenin 1 tik fazlasıyla daha fazla elde edebilirsiniz Resimdekinin 2 katı çıkıyor
Bütün malzemeleri karıştırma kabına alin ve bir kaşık yardımıyla hepsini çok katı olmayacak şekilde karıştırın İki tatlı kaşığı yardımıyla küçük toplar yaparak ısıtılmış yağda arkalı önlü kızartın Sıcak olarak tüketin Mutlu kalın
1 yumurta 1 yemek kaşığı yoğurt 1 su bardağı un 2 yemek kaşığı zeytinyağı 1 tatlı kaşığı kabartma tozu 1 çay bardağı peynir (ben kaşar ve köy peyniri karışık kullandım) 1 çay kaşığı sirke 1 çay kaşığı tuz (peynirler tuzlu ise tadına bakarak koyun) 1 çay kaşığı pul biber 1 küçük tutam maydanoz Kızartmak için:
Sıvıyağ Kahvaltılık Peynirli Lokma Tarifi Yapılışı
Merhabalar
Kahvaltılık pratik mis gibi dışı çıtır içi yumuşacık olan peynirli lokma tarifi vereceğim Benim gibi peynir düşkünüyseniz çok seveceğiniz sabah kahvaltısında alternatif mutlaka deneyin Biraz içine yağ çekiyor bu hamur şimdiden söylemesi çok yağlı olmasa da ama çıtırlığı onu bastırıyor Ben malzemeyi azaltarak yaptım siz bu malzemenin 1 tik fazlasıyla daha fazla elde edebilirsiniz Resimdekinin 2 katı çıkıyor
Bütün malzemeleri karıştırma kabına alin ve bir kaşık yardımıyla hepsini çok katı olmayacak şekilde karıştırın İki tatlı kaşığı yardımıyla küçük toplar yaparak ısıtılmış yağda arkalı önlü kızartın Sıcak olarak tüketin Mutlu kalın