Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kahvaltılık Köz Sebzeli Sos

Kahvaltılık Köz Sebzeli Sos

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Kahvaltılık Köz Sebzeli Sos Tarifi İçin Malzemeler

*9 iri patlıcan
*2 kilo kırmızı kapya biberi
*2 kilo domates
*1 2 baş sarımsak
*3 4 soğan
*1 kilo sivri biber
*2 Türk kahvesi fincanı sirke
*3 çay bardağı sıvı yağ
*2 tatlı kaşığı toz şeker
*Tuz
*Maydanoz

Kahvaltılık Köz Sebzeli Sos Tarifi Yapılışı İlk olarak tüm sebzeleri közlüyoruz
Ben fırında közledim ama eminim odun ateşinde daha güzel olacaktır
Soğan ve sarımsakta közlenecek tadı kalsa da kokusu olmayacak bu şekilde
Közlediğimiz sebzeleri blenderden geçiriyoruz Ben sadece patlıcanın kabuğunu soydum domatesleri biberleri olduğu gibi blenderden geçirdim Siz dilerseniz soyabilirsiniz
Tüm sebzeleri tek tek blenderden geçirin soğan ve sarımsağı da ve büyük bir tencereye alin sıvı yağını , tuzunu, şekerini ekleyin kaynatın güzelce daha sonra sirkeyi ekleyin ,ocaktan alın ince ince kıyılmış maydanozu da ekleyin karıştırın ve daha sıcakken kavanozlara boşaltıp ters çevirin bir kaç saat beklesin
Et yemeklerinin tavuk yemeklerinin yanına yada kahvaltıda çok güzel olacaktır Acı severseniz acı biber de kullanmaya özen gösterin
Afiyet olsun

Similar threads

Köz Kahvaltılık Sos (Nefis) Tarifi İçin Malzemeler *5 kilo patlıcan *5 kilo kırmızı biber(kapya) *1 demet maydanoz *250 gram acı yeşil biber(acı sevmeyen acısız alsın) *1 su bardağına yakın sıvı yağ *1 çay bardağına yakın zeytin yağı *1 su bardagı sirke *Yarım su bardağı şeker *Yarım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Köz Biberli Kahvaltılık Acı Sos Tarifi İçin Malzemeler *1 kilo kırmızı yağ biberi *12 kilo yeşil yağ biberi *1 kilo domates *Dilediğiniz kadar acı biber *Tuz *12 çay bardağı zeytin yağı *34 dis sarımsak Köz Biberli Kahvaltılık Acı Sos Tarifi Yapılışı Merhabalar Yazın ve kışında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Köz Biber Kahvaltılık Sos Tarifi İçin Malzemeler *Közlenmelik kapya biber *1 su bardağı zeytinyağı *Kekik *Kimyon *Karabiber *Acı pulbiber *Sarımsak *Tuz *Sirke Köz Biber Kahvaltılık Sos Tarifi Yapılışı Arkadaşlar harika bi sos biz çok beğendik yani
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Köz Patlıcanlı Acılı Ezme Tarifi İçin Malzemeler *3 adet orta boy patlıcan (közlenmiş) *2 adet orta boy kuru soğan *3 adet domates *2 adet acı sivri biber *Bir tutam maydanoz *1 yemek kaşığı domates salçası *1 yemek kaşığı biber salçası *Tuz *Pul biber *İsot *Sumak *Limon suyu *Nar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Beşamel Soslu Köz Karnıyarık Tarifi İçin Malzemeler *1 kg küçük boy patlıcan İçi için: *150 gr kıyma *1 adet soğan *34 adet ortaboy domates *2 adet sivribiber *Tuz *Karabiber Beşamel sos için: *1 yemek kaşığı tereyağ *1 yemek kaşığı un *1 su bardağından iki parmak eksik süt...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
858,505Konular
982,781Mesajlar
33,073Kullanıcılar
Vedat77Son üye
Üst Alt