iltasyazilim
FD Üye
Kahvaltılık Ekmek Yapımı Tarifi İçin Malzemeler
*1 bardak süt
*2 yumurta
*İsteğe bağlı *lor peyniri veya beyaz peynir
*6 dal maydanoz
*Yarım yeşil biber
*Tuz
*İsteğe bağlı *baharatlar
*Yeteri kadar un
Kahvaltılık Ekmek Yapımı Tarifi Yapılışı Yumurta ve sütü *iyice çırpıyoruz Peynir, maydanoz, biber ve tuzu da atıp tekrar çırpıyoruz son olarak unu ekleyip kulak memesi kıvamına gelene kadar yoğuruyoruz Tavayı çok olmamak şartıyla yağlıyoruz ve iki tarafı da kızarana kadar isteğe bağlı şekil verdiğimiz hamurları kızartıyoruz afiyet olsun Ben aceleyle yaptığım için şekil veremedim ama siz merdane yardımıyla güzel şekiller verebilirsiniz
*1 bardak süt
*2 yumurta
*İsteğe bağlı *lor peyniri veya beyaz peynir
*6 dal maydanoz
*Yarım yeşil biber
*Tuz
*İsteğe bağlı *baharatlar
*Yeteri kadar un
Kahvaltılık Ekmek Yapımı Tarifi Yapılışı Yumurta ve sütü *iyice çırpıyoruz Peynir, maydanoz, biber ve tuzu da atıp tekrar çırpıyoruz son olarak unu ekleyip kulak memesi kıvamına gelene kadar yoğuruyoruz Tavayı çok olmamak şartıyla yağlıyoruz ve iki tarafı da kızarana kadar isteğe bağlı şekil verdiğimiz hamurları kızartıyoruz afiyet olsun Ben aceleyle yaptığım için şekil veremedim ama siz merdane yardımıyla güzel şekiller verebilirsiniz
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.