
- Pizza
- Yumurta
- Soğan halkası
- Yaş pasta
- Patates kızartması
- Ve öteki kahvaltılıklar
Hamuru için
- 2 su bardağı ılık su
- 4 yemek kaşığı sıvı yağ
- 1 yemek kaşığı toz şeker
- Yarim yemek kaşığı tuz
- 1 paket kuru maya
- 5 su bardağı un
- 2 yemek kaşığı ketçap
- 2 yemek kaşığı domates sosu
- 1 tatlı kaşığı domates salçası
- 1 yemek kaşığı su
- 1 çay kaşığı kekik
- Kaşar
- Sucuk
- Mısır
- Biber
- Mantar
- İsteğe nazaran zenginleştirebilirsiniz
- Öncelikle hamurumuzu yoğurup 30 dk bekletelim.
- Gereçleri doğrayalım.
- Mayası gelen hamurumuzu oklava yardımıyla açalım açtığımız hamuru tepsiye yerleştirip çatal bastıralım her yerine çatal batıralım 5 dk kadar evvelden ısıtılmış 200 derece fırında pişirelim.
- Sonra hamurumuzu tekrar alalım aldıktan sonra sosumuzu sürelim evvel kaşar sonra sucuk, biber, mısır halinde yerleştirelim.
- Daha sonra fırına koyup 8-10 dk kadar daha pişirip fırından alalım afiyet olsun.