Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kaht

Kaht
0
127

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Hazreti Ömer zamânında Medîne'de kaht oldu Bir kimse, Kabri Nebevî'ye gelip; Yâ Resûlallah! Ümmetin için yağmur duâsı yap! Helâk olacağızdedi Resûlullah sallallahü aleyhi ve sellem rüyâsında görünüp; Ömer'e git! Yağmur geleceğini müjdelebuyurdu (Abdülhakı Dehlevî)

Similar threads

Dîninizin üçte birini Hümeyrâ'dan öğreniniz (Hadîsi şerîfMedâricünNübüvve) Âişe Sıddîka'nın radıyallahü anhâ fazîletleri, üstünlükleri sayılamıyacak kadar çoktur Eshâbı kirâmın (Peygamberimizin sohbetinde bulunan müslümanların) fıkıh âlimlerindendi Çok fasîh ve belîğ (güzel) konuşurdu Eshâbı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
167
Mescidi Nebî Medîne şehrindeki Mescidi şerîf'i hicretin birinci senesinde Resûlullah (sallallahü aleyhi ve sellem), Eshâbı kirâm ile birlikte yaptılar Hicretin ikinci senesi, Receb ayında, kıblenin Kudüs'ten Kâbe'ye dönmesi emrolununca, mescidin Mekke'ye karşı olan kapısı kapatılıp karşı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
276
Birgün Ebû Bekri Sıddîk “radıyallahü teâlâ anh Resûlullah “sallallahü teâlâ aleyhi ve sellem hazretlerinin hücrei mubârekelerinin evlerinin kapısına geldikde, Alî bin Ebî Tâlib “kerremallahü vecheh hazretleri de gelmişdi Ebû Bekr “radıyallahü anh geri durup, Alîye “radıyallahü anh buyurdu ki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
141
Bir gün Resûlullah sallallahü aleyhi ve sellem namaz kılarken bir kimse sabah namazında iftitâh tekbîrine yetişemedi Bir köle âzâd etti (serbest bıraktı) Daha sonra Peygamber efendimize gelerek; Yâ Resûlallah! Ben bugün iftitâh tekbîrine yetişemedim Bir köle âzâd ettim Acabâ iftitâh tekbîrinin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
139
Başlama tekbîri Namazın evvelinde Allahü ekberdemek Buna Tahrîme tekbîri de denir Bir gün Resûlullah sallallahü aleyhi ve sellem namaz kılarken bir kimse sabah namazında iftitâh tekbîrine yetişemedi Bir köle âzâd etti (serbest bıraktı) Daha sonra Peygamber efendimize gelerek; Yâ Resûlallah...
Cevaplar
0
Görüntüleme
165
858,505Konular
982,658Mesajlar
33,045Kullanıcılar
LetStingSon üye
Üst Alt