Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kağıt Kebabı

Kağıt Kebabı
0
119

dadaş

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,091
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
46
F-D Coin
70

Kağıt Kebabı Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet tavuk göğüs kısmı
  • 10 adet arpacık soğan
  • 1 adet kabak
  • 3 adet közlenmiş kapya biber
  • 2 adet havuç
  • 10 adet mantar
  • 1 adet patates
  • 1 çay bardağı bezelye
  • 3-4adet çeri domates
  • 2 diş sarımsak
  • Tuz.karabiber,kimyon
  • 1/2 (yarım) çay bardağı zeytin yağ

Kağıt Kebabı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Havuçlar küp küp doğranarak bezelyeler ile haşlanır.
  2. Tavuklar yeniden küp halinde doğranır ve arpacık soğanlarla kavurulur.
  3. Üzerine mantarlar ikiye bölünüp yanlamasına doğranarak ek edilir ve suyunu verene kadar karıştırılır.
  4. Daha sonra küp doğranmış kabak,patates ve haşlanan havuç ve bezelyeler eklenir.
  5. Közlenmiş kapya biber yoksa katmayabilirsiniz fakat şahane bir lezzet veriyor tarife.
  6. Diğer materyaller de eklenerek ocakta hafif pişirdikten sonra yağlı kağıt ikiye bölünüp ortasına harcımızdan üç yemek kaşığı kadar koyup yanlardan katlayıp aykırı çevirerek fırın tepsisine alıyoruz. Görselde yapılışı var.
  7. İşlemler bittiğinde 180 derece ayarlanmış fırında 20 dk pişiriyoruz. Afiyet olsun.Dilerseniz çocuklarınız için de benim yaptığım üzere tavuk ve mantarlı formuyla de yapabilirsiniz.

Kağıt Kebabı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

 

Similar threads

Kağıt Kebabı Tanımı İçin Malzemeler 300 gram kuşbaşı et2 adet orta uzunluk patates1 adet orta uzunluk kuru soğan2 adet yeşil biber2 adet domates1 adet kapya biber ( isteğe bağlı)2 diş sarımsak1 yemek kaşığı tereyağı2 yemek kaşığı sıvı yağ1 yemek kaşığı salçaTuz, pulbiber Sosu için; 1 yemek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
Tavuklu Bezelyeli Kağıt Kebabı Tanımı İçin Materyaller 250 gram kemiksiz tavuk budu2 su bardağı bezelye2 adet havuç2 adet büyük uzunluk patates1 adet büyük kapya biber10 adet arpacık soğan1 tatlı kaşığı kırmızı toz biber1 yemek kaşığı biber salçası1 yemek kaşığı domates salçası1 yemek kaşığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
Tavuklu Çoban Kebabı Tanımı İçin Gereçler 500 gram tavuk göğsü (Kuşbaşı doğranmış)1 adet kuru soğan3 adet kapya biber2 adet yeşil biber1 adet domates1 su bardağı bezelye2 adet havuç2 adet patates1 yemek kaşığı domates salçası1 tatlı kaşığı biber salçasıYarım su bardağı sıvı yağYarım su bardağı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
32
Kağıt Kebabı Tanımı İçin Gereçler 500 gram dana yahut kuzu eti (Kuşbaşı doğranmış)2 adet orta uzunluk havuç2 adet orta uzunluk patates1,5 su bardağı bezelye1 yemek kaşığı domates salçasıYarım çay bardağı zeytinyağıTuz, kekik, kimyon, pulbiber Kağıt Kebabı Tanımı Yapılışı Eti düdüklü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Tavuklu Bostan Kebabı Tanımı İçin Gereçler 2 adet bostan patlıcan400 gram tavuk göğüs2 adet kırmızı kapya biber2 adet yeşil biber10-12 adet arpacık soğan3 diş sarımsak1 tatlı kaşığı tuz1 tatlı kaşığı toz kırmızı biber1 tatlı kaşığı pul biber Sosu için: 1 yemek kaşığı domates salçası1.5 su...
Cevaplar
0
Görüntüleme
45
858,500Konular
982,397Mesajlar
32,983Kullanıcılar
bkalkan68Son üye
Üst Alt