Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kağıt Kebabı

Kağıt Kebabı
0
64

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
106
kagit-kebabi.jpg

Kağıt Kebabı Tanımı İçin Gereçler

  • 500 gram dana yahut kuzu eti (Kuşbaşı doğranmış)
  • 2 adet orta uzunluk havuç
  • 2 adet orta uzunluk patates
  • 1,5 su bardağı bezelye
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • Yarım çay bardağı zeytinyağı
  • Tuz, kekik, kimyon, pulbiber

Kağıt Kebabı Tanımı Yapılışı

  1. Eti düdüklü tencerede suyunu çekene kadar kavurun, etin üzerini geçecek kadar sıcak su ek edin kapağını kapatıp 25 dakika haşlayın.
  2. Et haşlanırken bir kaba patatesleri küp küp doğrayın, havuçları yarım ay formunda yahut küp doğrayın, bezelyeyi ekleyin.
  3. Etler haşlanınca kevgir yardımı ile öteki sebzelerin yanına yanına alın salça, zeytinyağı ve baharatları ek edin karıştırın.
  4. Yağlı kağıdın tam ortasına karışımdan 1 bireye yetecek formda doldurun ve 4 taraftan kağıdı katlayıp karşıt çevirin tepsiye dizin. Kağıdın ortasına bıçakla küçük bir delik açın.
  5. 180 derece fırında yaklaşık 45 dakika pişirin.
  6. Fırından çıkınca ortasını makas yardımıyla pencere halinde kesip servis edebilirsiniz.Afiyet şifa olsun.
 
858,500Konular
982,396Mesajlar
32,981Kullanıcılar
ilkinsanSon üye
Üst Alt