Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kafirun Suresi Okunuşu ve Anlamı

Kafirun Suresi Okunuşu ve Anlamı
0
207

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Kafirun Suresi Okunuşu ve Anlamı Nedir

Kafirun süresi Farz namazların birincil rekatında okunur

Kafırun Okunuşu

Kul yâ eyyühel kâfirûn Lâ a'büdü mâ ta'büdûn Ve lâ entüm âbidûne mâ a'büd Ve lâ ene âbidün mâ abedtüm Ve lâ entüm âbidûne mâ a'büd Leküm dînüküm veliye dîn

Kafırun Anlamı

Ey Muhammed! De ama: Ey inkârcılar! Ben sizin taptıklarınıza tapmam Benim taptığıma da sizler tapmazsınız Ben de sizin taptığınıza tapacak değilim Benim taptığıma da sizler tapmıyorsunuz Sizin dininiz size, benim dinim banadır *

Similar threads

kafirun suresinin anlamı kafirun suresi okunuşu Kâfirun Sûresi ve Anlamı Bismillahirrahmanirrahim Kul yâ eyyühel kâfirûne lâ â'büdü mâ tâ'büdûne ve lâ entüm âbidûne mâ â'büd ve lâ ene âbidün mâ abedtüm ve lâ entüm âbidûne mâ â'büd leküm diniküm veliye diyn Kâfirun Sûresinin Anlamı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
204
Okunuşu Bismillahirrahmânirrahim 1 Kul yâ eyyühel kâfirûn 2 Lâ a'büdü mâ ta'büdûn 3 Ve lâ entüm âbidûne mâ a'büd 4 Ve lâ ene âbidün mâ abedtüm 5 Ve lâ entüm âbidûne mâ a'büd 6 Leküm dinüküm veliye din Anlamı Rahmân ve Rahim olan Allah'ın ismiyle 1 De ki: Ey kâfirler! 2 Ben sizin kulluk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
266
Kafirun Suresi Kuran-ı Kerim'de 109. sırada olan Kafirun Suresi hakkındaki tüm bilgileri yazımızda bulabilirsiniz. Kafirun Suresinin türkçe okunuşu, meali ve sesli olarak okunuşu ile sureyi ezberleyebilir, konusunu ve faziletlerini öğrenebilirsiniz. Kafirun Suresi Okunuşu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
232
Kafirun Suresi ve açıklaması Kafirun Suresinin meali Kafirun Suresinin tefsiri Bismillahirrahmanirrahim Kul yâ eyyühel kâfirûne lâ â'büdü mâ tâ'büdûne ve lâ entüm âbidûne mâ â'büd ve lâ ene âbidün mâ abedtüm ve lâ entüm âbidûne mâ â'büd leküm diniküm veliye diyn Kâfirun Sûresinin Anlamı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
200
Kafirun Suresi Okunuşu ve Anlamı Nedir Kafirun suresi Farz namazların ilk rekatında okunur imageskafirunsuresiokunusuveanlami5adbd949838a0 Kafırun Okunuşu Kul ya eyyuhel kafirUn La a'budu ma ta'budUn Ve la entum abidUne ma a'bud Ve la ene abidun ma abedtum Ve la entum abidUne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
195
858,562Konular
982,233Mesajlar
32,852Kullanıcılar
Üst Alt