Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kafayı Yiyorum Arkadaşlar Lütfen Destek Edin :(

Kafayı Yiyorum Arkadaşlar Lütfen Destek Edin :(
0
116

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Merhaba arkadaşlar adım ferdi 20 yaşındayım kız arkadaşım 18

3 aylık ilişkimiz var ikimizde seviyoruz birbirimizi yada ben öle sanıyorum neyse size derdimi kısa bi şekilde anlatayım;

Ilk 115 ay fazla iyiydi tavrımı ortaya koydum her dediğimi yapıyodu kızsam bağırsam sesini çıkarmıyodu ana sorun 225 aya dürüst oluştu ben yumuşadım ipleri biraz bıraktım bu seferde bi ilginç davranmaya başladı umursamaz takmayan tavırları oldu halada var ben mesaj atmadığımda niye mesaj atmıyosun felan bir sürü laf diyo fakat ben niye mesaj atmıyosun dediğimde sanane atmak zorundamıyımdiyo, arkadaşlarına atıcağı mesajları bazen bana atıyo yanlışlıkla hoş aşk doymuş mesaj oluyo ben oh be sonunda hoş bi mesaj diyorumo da önemli olan güzel mesaj olması yok kimi düşünerek attığımdiyo bazende stir git kafamdan bu ne ya bide senle mi uğraşcamdiyo ve ben delirmemek vurmamak için kendimi zorlama tutuyorum, her şehvetli müzik dinlediğinde bişeyler oluyo değişiyo hemen bişeyler düşünüyo ben bunu anlıyorum bişeyin mi var neyi kimi düşünüyosun diye soruyorum bişeyim yok deyip geçiştiriyo, kimi zaman yolda giderken bi kız doluma toksa yanlışlıkla deliriyo bana vuruyo kızıda dövmeye çalışıyo fakat aynı şekilde onun koluna toksa başkası ben bağırınca çağırınca bana bağırma sakındeyip tirip atıyo, yeri geliyo romantik davranıyo yeri geliyo yabancı gibi yani bi gün iyi bi gün fena davranıyo, 2 günde bi morali bozuk oluyo, benimde onunda psikolojisi bozuk ben en ufak bişeye kızıyorum oda en minik bişeye kırılıyo küsüyo niye böyle davranıyosundiyorum bilmiyorum alışamadımdiyo ve beim psikolojim daha çok bozuldu bundan böyle, önce ilk zamanlar süperdi çok akıllı vefalı aşk doymuş davranıyodu dört dörtlüktü yani derhal neden böyle oldu son zamanlara doğru ben anlamıyorum kafayı yemek üzereyim şimdi ne yapmalıyım sizce bana destek lütfen edin kafayı yedim ben mi deliyim kız mı deli

858,505Konular
982,770Mesajlar
33,065Kullanıcılar
DoxySon üye
Üst Alt